Andreea Balan, violenta cu colegii de la “Te cunosc de undeva”. N-ai sa crezi ce le face celor care indraznesc sa o contrazica!

Andreea Balan, jurata la show-ul “Te cunosc de undeva”, este o fire intepata si care, se pare, vrea sa aiba mereu dreptate! Blonda incearca sa-i puna la punct atat pe concurenti, cat si pe colegii ei din juriu.

Distribuie pe:

Autor: Alina Mihai

fara descriereReporterii WOWbiz.ro au aflat ca producatorii emisiunii sunt nevoiti sa filmeze acelasi cadru de mai multe ori din cauza Andreei Balan! Cantareata se ia la “harta” cu juratii si nu suporta sa fie contrazisa nicicum, iar ultimul cuvant trebuie sa fie al ei.fara descriere

Mai mult, blonda si-a format si un “tic”: de fiecare data cand este contrazisa, ciupeste! “Andreea este o scumpa si la filmari. Ea e singura care nu suporta sa fie contrazisa de colegii ei din juriu si vrea sa aiba dreptate intotdeauna. Care o contrazice, il ciupeste. Asa s-a obisnuit. Il ciupeste ca sa taca. Dar cei din juriu s-au obisnuit cu ea… si nu sunt suparaciosi, mai degraba o considera haioasa pe Andreea”, ne-au marturisit surse din trustul Intact.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate