Andreea Bălan, vlog de pe patul de spital! ”Dați-mi morfină, că mor de durere”

Andreea Bălan a postat pe canalul ei de Youtube un vlog direct de pe patul de spital. Artista a povestit clipele de groază prin care a trecut în institutul medical.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Andreea Bălan a postat pe canalul ei de Youtube un vlog direct de pe patul de spital. Artista a povestit clipele de groază prin care a trecut în institutul medical.

Andreea Bălan și-a început ”abrupt” vlogul: “Nu contează ce efecte secundare are morfina! Vă rog să-mi daţi, că mor de durere”.

Apoi, ea a continuat să povestească ororile prin care a trecut de-a lungul zilelor în spital, după ce a născut prin cezariană cel de-al doilea copil.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Șocant! O fundație creștină susține că drama prin care trece Andreea Bălan ar fi ”o pedeapsă divină” pentru că artista susține căsătoria între homosexuali!!!

“Când văd branule şi seringi mă doare de dinainte să fiu înţepată numai când mă gândesc la cât de înţepată am fost acum 3 săptămâni. Am ajuns la spital a treia oară, ţâşnea sângele pur şi simplu din operaţie. Pe 20 martie iar am sângerat, nu la fel de mult ca data trecută. A fost o operaţie foarte grea, au curăţat tot ce era de curăţat. În principiu, nu mai am niciun hematom.

Încerc să mă odihnesc, nu prea reuşesc, dar mă simt din ce în ce mai bine. A fost foarte dureros. Toate acestea mi s-au întâmplat din cauză că pe 4 martie am avut acea embolie amniotică, atunci când am născut-o pe Clara, şi a provocat o cascadă de evenimente. Sper să ajung acasă cu bine, am stat în spital adunat foarte multe zile, nu mai vreau să văd seringi. Am slăbit foarte mult, vreau să îmi revin, să stau acasă cu fetele mele. Îmi pare rău de Clara pentru că este foarte mică şi nu am putut fi alături de ea în primele zile de viaţă”, a spus Andreea Bălan.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate