Vedete

Andreea Banica a implinit astazi 40 de ani! "As vrea sa mai mananc bataie de la tata, imi doresc sa ii mai vad macar o data pe ai mei"

Andreea Banica a fost sarbatorita in platoul emisiunii Teo Show. Cantareata a implinit 40 de ani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Andreea Banica a implinit astazi 40 de ani! "As vrea sa mai mananc bataie de la tata, imi doresc sa ii mai vad macar o data pe ai mei"icon photo

Andreea Banica a raspuns intrebarilor Bursucului si a dezvaluit ca in fiecare clipa din viata ei se gandeste la parintii ei, care au murit in urma cu mai multi ani. 

"As vrea sa ii am pe ai mei toti sanatosi! La mine totul se rezuma la parintii mei. E destul de greu sa raspund ca mi-as dori altceva. M-as intoarce in copilarie. Am trecut calea ferata si am mancat o mama de bataie de la tata. As mai manca bataie de la tata o data, de doua ori, de zece ori. As vrea sa ii mai vad macar o data pe amandoi. As vrea sa inteleg altfel lucrurile, atunci eram foarte mica si nu stiam. Imi lipsesc mult, mi-e foarte greu!", a spus Andreea Banica la Teo Show.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!icon photo

Vedete

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!

In 2003, inainte de a ajunge prezentatoare tv, Corina Caragea a fost vedeta intr-un videoclip.

Titlu secțiune