Andreea Bănică, dată afară din cabinetul medicului estetician. Ce schimbare a vrut să facă artista: ,,M-a scos pe ușă afară”

Andreea Bănică a povestit despre cum a fost dată afară de către doctor, după ce i-a spus că vrea să își pună silicoane.

andreea bănică, silicoane, andreea bănică operații estetice, medic chirurg, andreea bănică silicoane
Autor: Elena Stan

In articol:

Andreea Bănică a fost invitată în cadrul unui podcast, unde a dezvăluit că la un moment dat a vrut să intervină chirurgical în zona sânilor. Vedeta a mărturisit că a fost dată afară de medicul chirurg la care apelase, după ce i-a spus ce își dorește. 

, ,Am sunat la doi doctori să îmi pot susține sânii. Doctorul m-a scos pe ușă, am fost dezamăgită, apoi am fost la al doilea, mi-a făcut o simulare. I-am zis că vreau o ridicare”, a declarat Andreea Bănică.

Citeste si: Andreea Bănică nu se mai satură de vacanță! Destinația aleasă de data aceasta este într-adevăr luxoasă| EXCLUSIV

Artista a mai mărturisit că nu are nimic cu femeile care își pun silicoane, ba chiar le admiră curajul de care dau dovadă. Blondina a spus că este mulțumită de felul în care arată, dar, pe viitor, va apela la medicul chirurg pentru a-și modifica bustul doar dacă va fi nevoie de acest lucru.

Citeste si: Culiță Sterp și logodnica lui, fotografie de excepție împreună: „Faină”. Cât de bine le stă celor doi împreună- kanald.ro

Citeste si: Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?- stirilekanald.ro

andreea bănică, silicoane, andreea bănică operații estetice, medic chirurg, andreea bănică silicoane

Nu am nimic cu femeile cu silicoane

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Andreea Bănică, reacție acidă în online, după ce a fost întrebată despre relațiile cu parteneri căsătoriți: „Chiar vrei să știi?”

„N-ați mai văzut femei cărora le stau sânii bine? Nu am nimic cu femeile cu silicoane, ba chiar apreciez curajul lor. Când mi-am făcut septoplastia am fost efectiv terminată că trebuia să fac această intervenție, pentru că nu mai puteam respira.

Sunt bine așa. Îi mulțumesc lui Dumnezeu. Mai târziu, dacă va fi nevoie, voi recurge la acea intervenție , a precizat cântăreața.

Citeste si: „Îmi doresc copilul, indiferent că noi suntem împreună sau nu.” Ramona Olaru, declarații despre sarcină, la scurt timp după ce a anunțat că este o femeie singură- kfetele.ro

Citeste si: Prognoza meteo până la începutul lunii martie: Când vom scăpa de frig?- radioimpuls.ro

Andreea Bănică, detalii despre copilărie: ,,Am zis că îl omor cu mâna mea”

Vedeta a vorbit și despre adolescența ei. La vârsta de 18 ani, aceasta și-a confruntat tatăl care devenise alcoolic. Bărbatul încercat să o lovească din nou pe mama artistei, acela a fost momentul în care Andreea l-a împins iar acesta a căzut sub masă.

Citeste si: Fiica Andreei Bănică, răsfățată de părinți la doar 13 ani. Sofia are deja propriul card bancar: ”Are acces tot timpul, are nevoie de bani”

El s-a pensionat pe caz de boală, apoi a deschis un magazinaș la colțul blocului. Stând acolo mult, veneau tot felul de oameni care au băut mult alcool și tata a început să bea. Pentru el, nu a fost un lucru bun. Toată familia a avut de suferit din cauza asta. Devenise agresiv, foarte agresiv. La 18 ani, a venit băut, a vrut să dea în mama. L-am îmbrâncit și l-am băgat sub masă. A rămas sub masă, s-a uitat lung la mine. Nu mi-a spus nimic, am fugit. Știu că a doua zi l-am văzut afectat. Abia în momentul ăla a conștientizat ce se întâmplă cu noi, care e situația. I-am zis că îl omor cu mâna mea”, a spus artista.

Distribuie pe:
Cookies