Andreea Bănică, dezvăluiri incredibile din copilărie: „Meseria mea de bază era hoţia”

Andreea Bănică a făcut dezvăluiri incredibile în legătură cu copilăria pe care a avut-o la malul mării.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Una dintre cele mai cunoscute cântăreţe de la noi, Andreea Bănică, a făcut dezvăluiri incredibile despre copilăria pe care a avut-o la malul mării, dar şi despre cele mai frumoase lucruri care au avut loc în zona respectivă.

În primă instanţă, Andreea Bănică a mărturisit că atunci când era mică, fura flori şi varză din curţile vecinilor, iar de fiecare dată când trecea calea ferată, tatăl ei se supăra foarte tare, pentru că nu avea voie să treacă.

„Dar ce nu făceam... Făceam multe. Mă suiam în copaci, cădeam, aveam mereu julituri în genunchi. Tata mereu îmi spunea că dacă nu am grijă de mine şi mă lovesc, când voi fi mare voi avea nişte semne urâte şi a avut dreptate, chiar am pe genunchi semne. Furam flori şi varză din curţile vecinilor, furam mâncare, orice găseam. În primul rând asta făceam, eram hoaţă. Meseria mea de bază era hoţia, de mică m-am descurcat. Treceam calea ferată, deşi nu aveam voie, mă prindea tata şi mă ţinea într-o mamă de bătaie până acasă. Am căzut în Techirghiol când era îngheţat, noroc că m-a scos mama”, a povestit Andreea Bănică, pentru Adevărul.

De asemenea, Andreea Bănică a mai povestit că a avut o copilărie foarte frumoasă la malul mării şi că pleca mereu de acasă în costum de

baie, mai ales că artista a stat în Eforie, foarte aproape de plajă: „Am avut o copilărie superbă la malul mării, nimeni nu a avut o copilărie ca a mea, cu cheia de gât pe plajă, la soare. Eu plecam de acasă în costum de baie. Am stat în Eforie, nu erau foarte multe lucruri de făcut acolo, mai ales toamna şi iarna. Te apucă depresia când pleacă toată lumea de acolo”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

De Sfântul Andrei se pune grâul la încolţit! Învaţă cum să-l plantezi şi cum trebuie să-l îngrijeşti

Doliu în lumea cinematografică! Un actor de comedie a fost răpus de cancer

Tonciu a început să urle în casă,în miez de noapte.Ce i-a făcut soțul

Horoscop Zilnic Marți 19 Ianuarie 2021: Leii vor primi niște vești bune, Săgetătorii vor face progrese în cariera lor

Horoscop 19 ianuarie. Marți pe muchie de cuţit pentru o zodie: Se pot întâmpla evenimente neprevăzute

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Sfântul Macarie cel Mare – Calendar creștin ortodox: 19 ianuarie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies