Vedete

Andreea Banică face dezvăluiri cutremurătoare! A fugit de acasă din cauza bătăilor primite: „Mi-am jurat că...”

Andreea Bănica a povestit pe blogul ei personal aspecte mai puţin plăcute din viaţa ei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Andreea Banică face dezvăluiri cutremurătoare! A fugit de acasă din cauza bătăilor primite: „Mi-am jurat că...”icon photo
 
Andreea Bănică pare sa aibă viaţa perfectă. Frumoasă, admirată de sute de mii de români şi cu o familie superbă, blondina afişează mereu un zâmbet fermecător. Puţini sunt, însă, cei care ştiu că în copilărie ea a trecut prin momente extrem de dificile. Vedeta a făcut mărturisirea pe blogul personal. 
 
„Nu îmi e ruşine să recunosc că am mâncat bătaie când eram mică. Adult fiind acum, îmi dau seama că făceam şi eu năzbâtii ca orice copil, dar nu consider că meritam să fiu bătută, cum nu cred că vreun copil pe lumea asta merită să fie tratat aşa. Simplul fapt că un părinte ridică mâna la copilui lui, trezeşte în copil nişte frustrări şi semne de întrebare”, a scris Andreea Bănică.
 
 
„Când eram mică aveam parte de scandaluri, de bătăi, de fugit de acasă şi nu a fost uşor să trăiesc aşa. Când am împlinit 18 ani şi am văzut că pot să plec şi să fac ceva pe picioarele mele departe de casă, m-am bucurat. Dar mi-a fost greu să ştiu că o las pe mama cu tatăl meu, care era bolnav şi din cauza bolii devenea recalcitrant şi îşi vărsa nervii şi frustrările pe noi. În niciun caz nu pot să zic că din episoadele de violenţă am învăţat ceva sau am devenit mai bună. Dar mi-am jurat că eu nu voi sta niciodată lângă un bărbat care va ridica mâna la mine şi mai ales la copiii mei. Mi-am impus ca copiii mei să crească frumos, să nu trăiască niciodată în scandal. Şi m-am ţinut de promisiune pentru că Lucian e un tată nemaipomenit, ba chiar mai permisiv decât mine”, a mai dezvăluit vedeta. 
 
 
 
Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTOicon photo

Vedete

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTO

Aniela este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Deşi e printre ultimele intrate în casă, ea a reuşit să se certe cu toate fetele.

Titlu secțiune