Andreea Bănică, încurajată de propriul tată să pozeze goală! "L-am făcut în toate felurile, propriul tată..." Pentru ce sumă de bani a renunțat la haine

Blondina și-a pus sufletul pe tavă și a făcut dezvăluiri neștiute până acum.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Andreea Bănică a fost, în urmă cu mulți ani de zile, pe coperta revistei Playboy.

A fost, fără doar și poate, unul dintre cele mai așteptate numere ale revistei, iar singura care nu a văzut-o este chiar artista. Ea a povestit că tatăl și soțul ei au convins-o să se dezbrace și nu pentru o sumă mică de bani, ci de pe urma acelui pictorial blondina și-a cumpărat un apartament de care se bucură și în prezent. 

Andreea Bănică, despre momentul în care a pozat în Playboy: „C ând a apărut revista nu voiam să o văd”. Câți bani a încasat pentru pictorialul nud? 

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Andreea Bănică și-a deschis sufletul și a povestit ce s-a întâmplat înainte de a renunța la haine și a poza în revista destinată bărbaților. Ei bine, cel care și-a dorit cel mai mult ca artista să apară în Playboy a fost chiar tatăl ei, iar Lucian, soțul blondinei, a fost complet de acord cu el.  Astfel că, împreună, au reușit să o convingă să facă acest pas.

Ba chiar a primit și o sumă importantă de bani: zece mii de dolari, pe care i-a investit într-un apartament pe care îl mai are și în prezent.

„Cred că aș arăta mai bine acum. Dacă soțul meu ar spune da, astăzi mi-ar fi mai ușor să spun da (n.r. să pozeze goală). La vremea aceea, am spus da pentru bani. Nu știu de ce, domnul Silviu Boierescu a spus că nu primeam foarte mulți bani, a fost o sumă destul de mare.

Zece mii de dolari am primit pentru acel pictorial, la vremea aceea, sunt foarte mulți ani de atunci.

Pentru mine au fost niște bani ca și căzuți din cer. Cu rușinea mea cu tot, abia m-au convins tatăl mau și Lucian. Tata, când a văzut primul număr cu Dana Săvuică, a venit acasă și mi-a spus: „Dacă vreodată o să ți se ofere ocazia să pozezi în această revistă, te rog, tată, să pozezi”.

Vai, l-am făcut în toate felurile. L-am făcut nebun, cum să spui tu, tatăl meu, așa ceva, să mă vezi dezbrăcată în revistă.

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Ei bine, când a venit oferta din partea revistei, amândoi au complotat și s-au pus de acord să pozez în această revistă. Lucian mi-a promis marea și sarea, că nu va fi nimeni acolo decât el și fotograful. Îmi venea să-i zic să-l dea afară și pe fotograf, să mă pozeze el sau eu singură.

Am pozat în bikini, mi-au scos bikini în Photoshop, iar când a apărut revista nu voiam să o văd, pentru că nu mi-a plăcut coperta. Nu simțeam acea poziție și mă uitam, cumva, strâmb. Nu mi-a plăcut deloc, mi-a fost rușine, dar acei bani au fost foarte importanți în viața mea și mi-am luat un apartament pe care îl am și astăzi”, a povestit Andreea Bănică în emisiunea lui Denise Rifai. 

Andreea Bănică, despre relația cu tatăl ei: „ Am avut ani de zile în care l-am urât și îmi doream să mă lase”

Citeste si: „Eram sub scaun de rușine” Ce a pățit Andreea Bănică, după ce s-a urcat în bolidul de lux al unui miliardar? Artista, mai sinceră ca niciodată

Relația cu tatăl ei a fost una destul de controversată. Andreea Bănică spune că acum îi este complet recunoscătoare tatălui ei și este de părere că tot succesul și cariera ei i se datorează implicării lui, chiar dacă metodele aplicate de el nu au fost tot timpul cele mai bune. Blondina spune că la acea vreme își dorea să scape de el, însă acum regretă că nu-l mai are lângă ea. Dacă ar mai fi fost în viață, artista spune că i-ar săruta mâna și i-ar mulțumi pentru tot. 

Citeste si: Răspunsul neașteptat pe care l-a dat Andreea Bănică atunci când a fost întrebată câți bani cheltuiește într-o zi la shopping: „Dacă merg singură mă gândesc foarte mult”

„Acum îl iubesc mai mult decât înainte. Enorm și îl regret enorm. Mi-e greu să vorbesc despre subiectul ăsta. M-a făcut om și am ajuns om, chiar și cu bătăile mele din copilărie și regret enorm că nu-l mai am și că nu mai e lângă mine. Exact așa spunea: „Copilul meu este cel mai talentat”.

Aveam emoții mari și nu mai puteam să mă controlez. Am avut ani de zile în care l-am urât și îmi doream să mă lase și să plece din viața mea și a mamei mele și a surorii mele. Sora mea nu a simțit toate aceste lucruri, ea se măritase și nu a știut prin ce-am trecut eu. Astăzi, dacă l-aș mai fi avut, aș fi știut să-i pup mâna și să-i mulțumesc”, a spus, printre lacrimi, artista despre relația cu tatăl ei. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum s-au cunoscut Andreea Bănică și soțul său. Artista a fost nevoită să-și concedieze soțul din funcția de impresar

Andreea Bănică, cadou de zeci de mii de euro, de 1 iunie. Cât l-a costat pe Lucian Mitrea fericirea soției: „Este absolut superb”

Andreea Banică vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Artista face o serie de dezvăluiri menite să facă lumină în toate aspectele ce țin de carieră și viața personală

3 zodii vor da lovitura din punct de vedere financiar de săptămâna următoare

Două forțe mondiale cutremură toată lumea! Peste 5 miliarde de oameni ar muri. E fără precedent

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Se restituie banii pentru cei care au plătit aceste amenzi! Anunț de ultimă oră

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies