Andreea Banica, la dieta! "Mi-am luat antrenor personal, am un regim drastic. Pana la vara vreau sa fiu pachetele- pachetele"

Distribuie pe:

fara descriere

 

Desi este considerata una dintre cele mai sexy femei din Romania, Andreea Banica nu este multumita de silueta ei, iar acum s-a apucat serios de dieta si antrenamente. Cantareata si-a propus ca anul viitor sa uimeasca pe toata  lumea cu trupul ei si abdomenul bine lucrat.

"Eu fac mari eforturi sa ma mentin asa, mi-am luat antrenor personal, am un regim drastic, iar pana la vara vreau sa fiu pachetele, pachetele. Vreau sa arat bine pana la adanci batraneti, iar acest lucru pentru ca imi respect publicul si barbatul de langa mine", a declarat Andreea Banica pentru emisiunea D-Paparazzi.

Artista are o slabiciune pentru dulciuri, iar acest lucru poate lasa "urme" pe corpul ei.

"Vara asta am mancat amandine multe, de cand m-am intors in Bucuresti, n-am mai mancat nimic dulce, nimic, nimic", a completat ea.

Pentru mai multe declaratii exclusive ale Andreei Banica si alte subiecte incendiare urmareste emisiunea D-Paparazzi, emisiunea prezentata de Adelina Pestritu la Kanal D, in aceasta seara, de la 19.45.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate