Andreea Berecleanu a spus adevarul! Si-a facut sau nu operatii estetice: "Am apelat la terapia acelor!"

novalue

Distribuie pe:

Autor: D.F.C.

fara descriere

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai frumoase stiriste. Cu toate ca se iubeste cu unul dintre cei mai renumiti chirurgi esteticieni din tara, doctorul Constantin Stan, prezentatoarea sustine ca nu are nicio operatie estetica.

"Sunt de acord cu operaţiile estetice atunci când este vorba despre coretarea unui complex. Eu sunt un non-profit pentru Constantin. S-a întâmplat să mă întâlnesc în clinică cu persoane cunoscute şi să le trimit acasă. Sunt terapiile corporale pentru tonifierea pielii, terapiile non-invazive pentru feracerea feţei, terapia acelor - dermapen - microinjecţii care se fac direct în faţă cu aminoacizi, cu vitamine.

Da, am apelat la terapia acelor. Sfătuiesc oamenii să bea apă, apă care se duce la creier, care hrăneşte discurile intervertebrale. Apa este pentru tot organismul. Să bea 1,5 litri - 2 litri de lichide. Mă trezesc dimineaţa şi beau 1 litru de apă. Apă pe care o infuzez cu rozmarin, busuioc şi, eventual, îmi tai un lime sau o lămâie. Recomand ca sport înotul", a declarat Andreea Berecleanu intr-o emisiune TV.

fara descriere

fara descriere 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate