Andreea Berecleanu a vorbit despre cariera în televiziune! ”Știam că nu am de pierdut”

Andreea Berecleanu a vorbit despre începuturile sale în cariera în televiziune.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Andreea Berecleanu a vorbit despre experiența ei în domeniul televiziunii, dar și despre începuturile sale. Mai mult decât atât, prezentatoarea tv își amintește că primul interviu a fost cu Alexandru Paleologu, apoi cu Alexandru Arșinel.

„Eu nu aveam drumul acesta cu televiziunea. Ai mei m-au lăsat să aleg, știau că am aptitudini umaniste. Traducător am vrut inițial, ai mei au fost de acord. Într-adevăr, au încercat pe la 13-14 ani să urmez medicina, dar când au văzut că trebuie să dau examen la fizică și chimie, m-au lăsat pe drumul meu. Eram foarte talentată la limba română, la limbile străine, engleză, franceză, eram olimpică. Au fost de acord că în orice direcție umanistă o iau va fi mult mai bine”, a povestit Andreea Berecleanu.

Citeste si: Te-ai întrebat vreodată cum reușește Andreea Berecleanu să arate bine? Uite ce dietă ține

Citeste si: Vestea care a paralizat-o pe Andreea Berecleanu! A aflat în direct ce a păţit fiul ei: "Am rămas fără aer şi fără voce"

Citeste si: Andreea Berecleanu a vorbit despre operatiile estetice! "Cred ca, daca l-as ruga pe sotul meu, m-ar refuza"

„Am intrat la facultate la limbi străine. Și o colegă mi-a spus că lucrează la Soti, primul canal independent care avea emisia după miezul nopții. Am ajuns acolo să văd cum e și nu m-a mai lăsat să plec. M-au pus să dau o probă, am intrat în direct citind niște știri utilitare și am rămas ca prezentator pentru jurnalele mai mici. Noi făceam cam de toate. Eram reporteri de teren și redactori, de toate”.

„Atunci când am făcut acea alegere, de a rămâne jurnalist, eu știam ce aleg. Știam că nu am de pierdut”, a mai spus Andreea Berecleanu pentru Antena 3.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate