Andreea Berecleanu a vorbit despre familie! Cum s-au îndrăgostit părinții prezentatoarei TV: ”Mama a renunțat la...”

Andreea Berecleanu a povestit despre familia ei, mai cu seamă cum s-au îndrăgostit părinții ei.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Andreea Berecleanu a povestit într-un interviu acordat pentru Antena 3 despre viața de familie, dar în această parte, mai cu seamă despre frumoasa poveste de dragoste a părinților ei, dar și despre începuturile lor.

„Mama era îndrăgostită de un italian, fusese cerută în căsătorie, și fiind foarte tânără, o colegă a chemat-o la un restaurant unde tata cânta. Tata era deja inginer constructor, dar avea și atestat de cântăreț profesionist. Era prieten cu Dan Spătaru, Aurelian Andreescu, cu toți…Mama nu era însoțită, iar tata s-a îndrăgostit de privirea ei, de farmecul ei. S-au mai întâlnit apoi încă o dată și de atunci au rămas nedespărțiți. Mama a renunțat la relația pe care o avea”, a mărturisit Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu, despre cariera sa

Andreea Berecleanu a vorbit despre experiența ei în domeniul televiziunii, dar și despre începuturile sale. Mai mult decât atât, prezentatoarea tv își amintește că primul interviu a fost cu Alexandru Paleologu, apoi cu Alexandru Arșinel.

„Eu nu aveam drumul acesta cu televiziunea. Ai mei m-au lăsat să aleg, știau că am aptitudini umaniste. Traducător am vrut inițial, ai mei au fost de acord. Într-adevăr, au încercat pe la 13-14 ani să urmez medicina, dar când au văzut că trebuie să dau examen la fizică și chimie, m-au lăsat pe drumul meu. Eram foarte talentată la limba română, la limbile străine, engleză, franceză, eram olimpică. Au fost de acord că în orice direcție umanistă o iau va fi mult mai bine”, a povestit Andreea Berecleanu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: