Andreea Berecleanu este în doliu! Tragica veste a căzut ca un trăsnet: „Ultima conversatie avuta a fost...”

Andreea Berecleanu a postat pe contul ei de socializare un mesaj cutremurător după ce a aflat că producătorul ei, Cristian Pavelescu, a murit.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Andreea Berecleanu este în doliu! Producătorul alături de care a lucrat aproape toată cariera ei și-a găsit sfârșitul după o luptă grea cu cancerul. Cristian Paveslescu era bolnav de mai multe vreme, dar cu toate acestea nimeni nu a știut. Și-a dus boala cu deminitate, iar astăzi suferința i-a fost curmată chiar înainte de a apuca să se opereze. 

Citeste si: Doliu în televiziune! A murit de cancer în urmă cu puțin timp

Andreea Berecleanu este în doliu! Tragica veste a căzut ca un trăsnet: „Ultima conversatie avuta a fost...”

Fosta prezentatoare a intrat pe profilul lui de Facebook să vadă ce a mai postat și a văzut ca la fotografia de coperta avea o imagine cu ea de la pupitrul de știri. Andreea Berecleanu s-a întristat teribil și a scris un mesaj emoționant în memoria lui Cristian Pavelescu.

„Astazi s-a dus la Cer unul dintre cei mai talentati, modesti si buni oameni, Cristian Pavelescu. L-am cunoscut in 2003, l-am avut producator sute de jurnale, aveam multe afinitati. Nu ne lega doar o conversatie despre job, aveam si alte discutii despre viata. Vedeam lucrurile la fel, nu-mi aduc aminte sa ne fi contrazis profesional, era si greu sa-i contesti sau sa-i corectezi stiinta si talentul. Ele veneau in primul rand din educatie. I se spunea Zefi, de la celebrul cineast Franco Zeffirelli. Pentru ca avea rabdarea, dorinta si priceperea de a face o capodopera din orice stire.

Citeste si: Doliu în mass-media. A murit realizatoarea TV Clara Mărgineanu

fara descriere

Din punct de vedere vizual, isi dorea sa obtina maximum de emotie. Ultima conversatie avuta a fost anul acesta, dupa un jurnal. Mi-am dat seama ca eram pe aceeasi lungime de unda, priveam la fel lucrurile. Simteam unde s-a gresit in jurnal, unde putea fi mai bine sau unde a fost extraordinar. Si de multe ori faceam haz de necaz, zambeam complice. Nu am stiut ca avea o suferinta, nu a vrut sa o impartaseasca pentru a nu deranja, a nu se victimiza. Zefi a avut multa forta, forta binelui. Si asa va ramane in amintirea mea, un om demn.

Citeste si: Un fost sportiv a fost găsit mort în casă abia după un an de la deces

Astazi, la aflarea tristei vesti, am vrut sa vad ce a mai postat de curand pe pagina lui de fb. Si am dat de o imagine cu mine in regia de emisie. Ca un ultim dar din partea lui. S-a dus un om bun si drept. Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, este mesajul postat pe Facebook de Andreea Berecleanu în urmă cu puțin timp. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate