Andreea Berecleanu, prima declarație după ce și-a dat demisia: „Nu voi accepta situatii impuse”

Andreea Berecleanu și-a dat demisia. Vedeta de televiziune și-a explicat gestul pe contul ei de Insatgram.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Andreea Berecleanu, prima declarație după ce și-a dat demisia: „Nu voi accepta situatii impuse”

Andreea Berecleranu a ernunțat la pupitrul știrilor, după 17 ani petrecuți la acelașți post de televiziune. Jurnalista a făcur și primele declarații legate de această decizie și a dat de înțeles că șefii ar fi încercăt să-i impună să facă ceva ce ea nu își dorea.

Prima declarație făcută de Andreea Berecleanu 

„Am stat 17 ani în Antena pentru ca nu am fost constransa in vreun fel. Astazi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situatii impuse. Sunt prezentator de stiri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atat de colegii de breasla cat si de catre public tocmai pentru ca nu am dezamagit, sunt un om corect si onest. Pot sa dau si amanunte despre alegerea mea de a pleca dar cred ca viata trebuie sa-si urmeze cursul, la fel si profesia mea.

Citeste si: Dramă în familia Biancăi de la Puterea Dragostei, după ce imaginile de la videochat au devenit publice: „Mama a făcut atac de cord, sora mai mică e arătată cu degetul la școală”

Voi fi alaturi milioanelor de oameni cu dragoste si respect mereu, sub diferite forme, si va multumesc pentru toti acesti ani. Multi dintre voi, asa cum mi-ati spus oficial pe retelele mele de Social Media sau in studiile de piata, dar si pe strada, fata in fata, ma considerati un prieten al familiei dv si un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erati telespectatori ai postului de televiziune, ati ales Observatorul de dragul meu. Aceasta incredere inseamna enorm pentru mine. Asa cum nu ma dezic de principiile mele, nu ma voi dezice nici de voi! Ne vom intalni, cu siguranta! Cu dragoste, a voastra, Andreea ❤️”, este mesajul pe care Andreea Berecleanu l-a publicat pe pagina ei de Instagram, anunțând că nu va mai fi văzută la pupitrul știrilor.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate