Andreea Bucur, moment de excepție la Românii au talent, sezonul 11. Eleva de 15 ani a cântat o piesă portugheză în memoria tatălui său. Florin Călinescu: „Vezi ce faci cu darul ăsta!”

Andreea Bucur a reușit să-i impresioneze cu interpretarea sa pe jurații Românii au talent!

Bucur Andreea la „Românii au talent”
Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Bucur Andreea, în vârstă de 15 ani, din București a venit la audițiile „Românii au talent”, sezonul 11, cu o poveste emoționantă și cu un omagiu pentru tatăl sau care nu mai este printre noi.

Aceasta a interpretat o piesă portugheză și a reușit să-i ridice în picioare pe cei patru jurați.

Bucur Andreea a cântat muzică fado în memoria tatălui său la Românii au talent

Bucur Andreea, și-a dorit să transmită emoții cu o piesă portugheză, o muzică pe care o asculta tatăl său. Eleva este o fire introvertită și prin acest gen de muzică reușește să-și exprime emoțiile și sentimentele. Momentul meu din această seară înseamnă foarte mult pentru mine. Sunt foarte emoționată și vreau să le transmit tot ce simt eu, ce transmite melodia, o iubire neîmpărtășită doar că nu o cânt pentru un băiat, ci pentru tatăl meu.

Citeste si: Andi Moisescu vorbește despre pandemia de coronavirus. Cum crede că va trece omenirea peste criza sanitară: „Important e să nu ne lase nervii”

Cânt muzică fado, portugheză. Eu sunt mai închisă în mine de obicei și prin genul ăsta mă exteriorizez eu cel mai mult, mai ales că am trecut printr-o fază nu tocmai frumoasă și am vrut să mă exteriorizez prin aceste melodii. Tatălui meu îi plăcea foarte mult acest gen pe care eu îl cântam și am continuat mai mult pentru el pentru că am vrut să mă vadă departe.

Sunt sigură că este mândru de mine și mă vede de acolo de sus ”, a declarat Bucur Andreea.

Bucur Andreea la „Românii au talent”

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Concurenta mai are o soră, iar mama lor face sacrificii uriașe pentru a le susține financiar.

Andreea Bucur mărturisește că încă îi simte prezența tatălui. „ Câteodată mai stau prin casă și simt o mâna pe umărul meu, e un fior, dar știu că e el și nu mă sperii. Și sora și mama mea simt același lucru. Mă gândeam că poate îmi imaginez eu pentru că mi-e foarte dor de el, dar și ele au același sentiment. Mamei mele îi este foarte greu, are două job-uri și nu îi este ușor să ne întrețină pe mine și pe sora mea. Când ajunge acasă îi spun să mănânce, dar spune că are treabă. Câteodată este palidă la față și mi-e frică, obosește foarte repede, dar nu vrea să renunțe. Mă simt foarte bine când mami este acolo lângă mine și se bucură de tot ceea ce fac și transmit ”, a declarat adolescenta.

Andreea Bucur trece în etapa următoare la Românii au talent cu patru de da 

Andreea Bucur reușește să transmită emoții și sentimente prin melodia portugheză, iar cei 4 jurați de la Românii au talent  se ridică în picioare în semn de admirație. Aceasta primește patru de da și merge în etapa următoare a concursului.

Citeste si: Pavel Bartoș, detalii incendiare despre scena de amor filmată cu Andreea Ibacka: „N-am fost mai obosit în viața mea”

Alexandra Dinu o felicită pentru cât de frumos a cântat, dar și pentru faptul că prin melodia intrepretată de ea a făcut-o să simtă anumite sentimente. „ Ce frumos! Mi-a ajuns la suflet și am simțit toată melancolia și tristețea ”, a spus Alexandra Dinu.

Andra mărturisește că muzica fado este o muzică profundă și că Andreea Bucur a realizat ceva ce doar un artist reusește să transmită. „ E o muzică atât de profundă. Artiștii reușesc să strângă toate emoțiile și să le pună în muzică. Dacă tu ai ales fado pentru a pune toate sentimentele în interpretarea ta, foarte bine ” a declarat jurata.

Din durerea ta a ieșit un moment excepțional, care pe noi ne-a bucurat și asta e frumusețea artei în general. Bravo! ”, a declarat Smiley.

Florin Călinescu o felicită pentru darul cu care a fost înzestrată. „ E limpede că ești dăruită pentru carieră asta, vezi ce faci cu darul ăsta. Ai un drum lung în față ”, a spus Florin Călinescu. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cât de periculoasă este tulpina COVID-19 „dublu mutantă”, din India. Avertismentul medicilor

Simona Hapciuc, prima reacție după eliminarea lui Starlin de la Survivor România: "Nu ai fost fals"

Olivia Steer, victorie importantă în lupta pentru o moștenire uriașă! Decizie de ultimă oră a judecătorilor! EXCLUSIV

Cătălin Moroșanu și-a pus sănătatea în pericol la „Survivor”

Chiar acum este RĂZBOI! Zeci de rachete au fost lansate

Lavinia Pârva rupe tăcerea: divorțează de Ștefan Bănică? A bătut-o acesta crunt și pe ea? Vedeta a decis să spună adevărul

Credincioșii sunt îngenuncheați. Incendiu catastrofal în toiul nopții. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies