Vedete

Andreea Diaconu, cel mai tare model roman al momentului, face dezvaluiri inedite! "Mama mi-a spus dintotdeauna sa-mi spal parul cu bere!" Tanara apare pe coperta urmatorului numar al revistei VOGUE!

Andreea Diaconu este unul dintre modelele de tip cameleon, care sfideaza tiparele si face furori in prezentarile celor mai tare case de moda din lume. Romanca apare pe coperta urmatorului numar al prestigioasei reviste Vogue, in calitate de modelul fresh al momentului, punct in care orice femeie care urca pe podium si-ar dori sa ajunga.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Andreea Diaconu este un model international de succesTanara in varsta de 23 de ani care, in ascensiunea-i fulminanta, a adaugat si "model la Victoria's Secret" in CV-ul ei numeste New York-ul casa ei, chiar daca are o agenda plina de calatorii peste hotare si isi foloseste mai des pasaportul decat abonamentul de metrou.

Cand vine vorba despre modul in care abordeaza frumusetea, protagonista noastra spune ca este o minimalista.

"Sunt clar minimalista, in special din cauza calatoriilor dese. Fiecare obiect trebuie sa fie introdus in recipiente mici. Cand nu lucrez, ma machiez doar cu blush, rimmel si anticearcan. Imi place sa-mi las tenul sa respire", sustine frumoasa Andreea. Aceasta acorda o atentie deosebita si podoabei capilare, desi recunoaste ca nu a folosit decat o singura data un truc excelent si ieftin pe care i l-a recomadat mama ei.

"Mama mi-a spus dintotdeauna sa-mi spal parul cu bere, insa am facut asta doar o data. Parul ei insa arata senzational, pentru ca-l spala cu produsul din hamei, saptamanal. Problema este ca mirosi o zi intreaga a alcool, dar alte inconveniente nu exista. Eu personal, cand sunt in vacanta, imi dau parul cu ulei si stau asa cu orele. Sunt multumita de efect", a povestit Andreea.Tanara romanca a aparut si in luna iunie in paginile revistei Vogue USA

Romanca si-a amintit amuzata, pentru publicatia glossy, si de o experienta dureroasa, la propriu, de care a avut parte pe plaiurile mioritice. "Tin minte ca, mai demult, cand eram in Romania, ma tenta sa-mi smulg sprancenele. Si, intr-o zi, am pus in aplicare ideea. Mi-am pensat doar o spranceana, cred... A fost dureros. Chiar nu merita. Nu te poti juca cu asa ceva", a povestit Andreea Diaconu pentru revista Vogue.

 

O romanca pe coperta celui mai recent număr al ediţiei americane a revistei Vogue

 

 

Galerie foto 
Setări confidențialitate