Andreea Esca a muncit non stop in ziua de Craciun! A plecat de la masa ca sa vina la pupitrul stirilor si a fost in redactie toata ziua, unde a mancat jumari...oare pentru ce salariu face asta?

Pentru ca avea putina treaba la redactie, Andreea Esca a dat o fuga mica de sarbatori.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereDe sarbatori, prezentatoarea s-a dus pana in redactia revistei unde lucreaza pentru a isi procura utimul exemplar din acest an si a observat ca, fara oameni, locul este foarte trist.

"Am trecut prin redactie. Ce ciudat e spatiul fara oamen", a postat Esca pe Facebook.

fara descriereAndreea Esca nu a putut sta departe de pupitrul stirilor nici in ziua de CraciunAndreea a fost toata ziua si in redactia Stirilor Pro TV pregatind stirile din aceasta seara. Cuminte, Andreea s-a asezat la ora 19:00 la pupitru si a facut ce stia cel mai bine: a prezentat in ziua de Craciun, chiar daca de obicei era libera, fiind inlocuita de Oana Andoni sau Lavinia Petrea.

Si pentru ca a fost in redactie, prezentatoarea s-a rasfatat cu jumari aduse de colegi.

"Iata redactia Stirilor Protv in seara de 25 decembrie...Pentru ca multi au petrecut ziua de Craciun la serviciu s-a intins o masa bogata cu tot ce a adus fiecare de acasa , sau de la mama... Si au adus, nu s-au jucat... N-am mai prins bunatatile facute de Paula Sacui dar am declarat castigatoare jumarile din castronul albastru. De la cine erau???", a scris Andreea pe Facebook.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate