Andreea Esca a participat la o competitie sportiva alaturi de copiii sai. Vedeta s-a asezat la linia de start. Uite ce fata regala i-a stat alaturi in ziua concursului

La inceputul acestei luni, Alteta Sa Regala Principele Nicolae al Romaniei a participat la cea de-a treia editie a competitiei sportive TriKids Bucuresti, care s-a desfasurat pe Stadionul National de Rugby „Arcul de Triumf”.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAndreea Esca si familia sa s-au pozat alaturi de Principele NicolaePrintre invitatii de seama care s-au alaturat cauzei si au simtit nevoia sa ia parte direct la evenimentul sportiv s-a numarat si Andreea Esca. Prezentatoarea Stirilor Pro TV nu a venit insa la Stadionul National de Rugby „Arcul de Triumf” ca sa stea cu mainile in san, ci s-a echipat in costumatie sport si s-a asezat la linia de start, participand la proba family fun run. Vedeta de televiziune a fost insotita de sotul ei, Alexandre Eram si cei doi copii ai lor, Alexia si Aris.

fara descriereVedeta Tv a imbracat o tinuta adecvata sportului si miscariiEvenimentul sportiv a constat in trei probe de concurs, cros, duatlon si family fun run, iar in fata liniei de start s-au aliniat 650 de copii cu varste intre 4 si 14 ani, insotiti de familie.

Principele Nicolae a fost prezent la eveniment in calitate de sustinator al Asociatiei "Curtea Veche”. Totodata, Alteta Sa Regala a inmanat premiile celor mai rapizi participanti din categoria Family Fun Run. TriKids este un eveniment care se alatura cauzelor sociale sustinute de fundatiile Chance for Life si Asociatia „Curtea Veche”, informeaza casa-regala.blogspot.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate