Andreea Esca, așa cum nu ai văzut-o niciodată. Val de reacții pe pagina ei

Andreea Esca le-a oferit fanilor o mostră din trecutul ei când, purtată de valul inocenței și al tinereții, se distra fără să cunoască greutatea responsabilității.

Distribuie pe:

Autor: Cristi Bus

Andreea Esca le-a oferit fanilor o mostră din trecutul ei când, purtată de valul inocenței și al tinereții, se distra fără să cunoască greutatea responsabilității.

Andreea Esca
Andreea Esca in liceu, alaturi de colegi


In articol:

Andreea Esca, devenită între timp un simbol al trustului PRO TV, a descoperit o poză alb-negru de pe când își tocea coatele pe băncile liceului. A postat-o pe Instagram, iar reacțiile au venit imediat.

Andreea Esca și-a adus aminte de momentele în care nu era în centrul atenției

Andreea și colegii ei sunt în natură și se bucură parcă de o mare reușită. E o poză de grup, în care personajul principal era, atunci, calul pe care stătea unul dintre colegii Andreei. Acum Esca este vedeta! Râde cu gura până la urechi fata care, peste ani, avea să impresioneze și pe sticlă, la Pro TV, cu surâsul ei minunat și devenit celebru.

Andreea Esca
Andreea Esca in timpul interviului in care recunostea ca a avut COVID-19

Andreea Esca are o avere uriașă

Andreea Esca și soțul ei au cumpărat o parcelă mare de pământ și câteva clădiri în centrul istoric al Clujului. Vedeta vrea să modifice clădirile și să ridice aici un hotel de lux.

Dezvăluirea aparține chiar vecinilor Andreei Esca de la Cluj, familia Sticu, prieteni cu Nelson Mondialu. Tatăl lui Livian i-a vizitat pe vecinii Andreei Esca și a postat imaginile pe vlog.

Citeste si: Totul s-a terminat pentru Alex Bodi. Lovitura năprasnică primită în arest - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Vecinii Andreei Esca susțin că proprietatea Andreei Esca este una mare mare, de la gardul lor până la Napoca și că vedeta a mai cumpărat o cofetărie tot în zona veche a orașului.

Vecini Esca: Acolo, tot, o cumpărat Andreea Esca.

Nelson: Du-te măi...

Vecini: Da, până în Napoca, tot...

Nelson: Auziți cine e... Andreea Esca... aia care plânge pe la...

Vecini: Da, aia... De la gard și până în Napoca, tot e al ei... Nu-i minciună. O să-și facă hotel. Eu am vorbit cu ea...

Nelson: De unde atâția bani, că e doar prezentatoare tv?...

Vecini: Păi, cofetăria de pe Napoca e a ei!...

Nelson: Da?... Deci auziți, tot, tot e a lui Esca! Dărmână astea și face un hotel. Vă dați seama cum au ăștia bani?...

Andreea Esca a achiziționat în centrul Clujului mai multe clădiri vechi interconectate pe o suprfață de aproape 1.500 mp. Este vorba de zona de la intersecția străzilor Napoca și Fortăreței, acolo unde vedeta vrea să ridice un hotel de patru stele. Oficial, clădirile nu pot fi demolate (ele fiind de patrimoniu), așa cum spun vecinii Andreei Esca, cel mai probabil acestea urmând să fie modificate astfel încât să poată găzdui un hotel.

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Carmen Iohannis a ascuns totul! Ce i-a spus mama sa lui Klaus Iohannis

Nu lua asta în glumă! Ai acest simptom după ce faci sport? Mare atenție. Ce înseamnă, de fapt

In aceasta seara, de la ora 20.00, in “Nemilosul Istanbul”: Ceren si Cenk, de la agonie la extaz

Tzancă Uraganul, la ”Bravo, ai stil! Celebrities”?! Manelistul vrea să rupă scena, în fața lui Bote, Maurice și Bădulescu! Anunț incredibil

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies