Andreea Esca dezvaluie cum o bateau antrenorii de la inot: "Ne dadeau cate una peste fund, ca la cal! Cu snurul de la fluier, ud, cand ne dadeau una, sa vezi ce viteza luam! Sau cu slapul ud!"

Andreea Esca a facut inot cand era copil, dar nu are amintiri prea placute din acea perioada.

novalue
Autor: Petru Luca

Celebra stirista Andreea Esca (43 de ani) a dezvaluit amanunte incredibile din perioada in care, copil fiind, lua lectii de inot. Intr-un interviu acordat revistei Tango, prezentatoarea si-a amintit cu drag de unul dintre profesori, "de care se indragostisera toate fetele", declarand ca acesta "a fost unul dintre antrenorii despre care nu imi aduc aminte sa ma fi batut!". Apoi, Esca a povestit cum restul antrenorilor cu care a lucrat aveau prostul obicei de a-i bate pe copii: "Alţii dădeau, da, toţi cei pe care i-am avut în continuare.

Eu nu ştiu oameni care să fi făcut performanţă altfel în România. Ne dădeau câte una peste fund, ca la cal. Cu şnurul de la fluier, ud, când ne dădeau una peste fundul gol, cu apă, să vezi ce viteză luam! Sau cu şlapul ud… Cel puţin în perioada aceea nu era un alt fel de a-i face pe copii să meargă mai repede decât pot ei natural. Aşa era atunci!". Intrebata daca nu o deranja acest mod de lucru cu cei mici, stirista a raspuns franc: "Nu, pe mine nu m-a deranjat. N-am cunoscut alte metode. Mi se părea că nu poţi să faci un lucru nenatural prin nişte metode naturale. Când nu mai poţi, trebuie să se întâmple ceva ca să mai poţi. O altă metodă care nu ştiu dacă funcţiona la toţi: primeam nişte ciocolată, nişte bucăţele în poleială…Eram ca nişte cai dresaţi să se ridice în două picioare.
Eram foarte fericiţi când scoteam timpi buni, că primeam ciocolată din aceea. Iar cantonamentele prin ţară erau ca nişte tabere în care făceam antrenamente de dimineaţă până seara!",
a spus Andreea Esca pentru revista Tango.

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Pepe și Raluca Pastramă se gândesc la o împăcare după divorț? Gesturile care i-au dat de gol

Jador, nominalizat pentru eliminare la Survivor România după ce strategia Faimoșilor a dat greș. „Nu mai înțeleg nimic. Plec direct acasă!”

Războinicii își iau revanșa și câștigă imunitatea la Survivor România. Victoria, decisă în proba de ștafetă. Zanni: Să învățăm ceva din eliminarea Anei Porgras!

Vor veni Ducii de Sussex la înmormântarea Prințului Philip?

Doliu imens! A murit un mare erou al României. A trecut prin suferințe cumplite de-a lungul timpului

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Lovitura sub centură primită de Charles. Regina Elisabeta nu va face niciodată acest gest

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies