Andreea Esca este un sofer grabit: "Păi nu mai ştiu la ce viteză am ajuns, dar 4 mi se pare deja o glumă"

Prezentatoarea a avut o zi plina ieri pe care a ales sa o impartaseasca si cititoarelor revistei sale pentru care scrie des.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere kalooga_36441" Vorbesc şi la telefon pe două, trei, nouă linii - dar la căşti! - pentru că, desigur, nu vreau să ratez pe nimeni. Din această cauză, însă, când închid, nu mai ştiu ce am vorbit şi cu cine. Se face roşu la stopul din Piaţa Romană, şi opresc câteva secunde maşina. Nici această pauză nu e de mine. Văd mare scris pe blocul din dreapta: „Trăieşte la viteze 4G”. Ca o sugestie, adică? Păi nu mai ştiu la ce viteză am ajuns, dar 4 mi se pare deja o glumă.

Alerg atât de mult, că nu mai am timp să scriu, şi mâine pleacă revista. Am citit-o însă. Şi am râs aşa de tare la articolul Ninei Evanghelina! M-am recunoscut perfect. Parcă l-am scris eu. Aşa arăt şi eu înainte de Sărbători, ca personajul din povestire. Alerg mai ceva ca în restul anului, pentru că nu mai ştiu ce să cumpăr şi pentru cine, deoarece bineînţeles că am făcut altceva până în ultimul minut. Şi dacă nici eu nu ştiu cât înseamnă un minut... În fiecare săptămână, însă, mă păcălesc că am să trec într-o viteză inferioară",
a scris Andreea Esca pentru one.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate