Andreea Esca, însărcinată la 47 de ani? Cum a apărut știrista la un eveniment monden

Se zvonește că Andreea Esca ar fi însărcinată.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Andreea Esca a apărut la un eveniment monden cu o burtică suspectă. Rochița roșie și largă i-a făcut pe cei prezenți că știrista ar vrea să macheze ceva și nu a durat mult până când în presă s-a speculat că vedeta ar fi însărcinată la 47 de ani.

fara descriere

Momentan, Andreea Esca nu a făcut nicio declarație legată de acest subiect.

Andreea Esca are probleme cu greutatea!

Andreea Esca a mărturisit că are mari fluctuații de greutate și, dacă nu ar avea grijă ce mănâncă, corpul ei ar arăta cu siguranță altfel.

Știrista Andreea Esca știe la ce trucuri vestimentare să apeleze pentru a masca micile imperfecțiuni ale siluetei sale.

"Am fluctuații de greutate destul de mari, doar că încerc să le maschez într-un fel sau în altul. Mă rog, nu pot să spun că am avut niște fluctuații care chiar să se observe îngrozitor, dar nu am fost niciodată vreo persoană slabă, cum nu am fost niciodată foarte grasă. Aș minți să spun, nu sunt extrem de preocupată de acest aspect. Mi se pare important, dar nu chiar foarte important", a declarat Andreea Esca într-un interviu pentru revista Viva!

Citeste si: Câți ani avea Andreea Bălan când și-a pierdut virginitatea și cine a fost partenerul ei! Supriză, nu este vorba de Keo

Citeste si: Bărbat rănit în staţia de metrou de la Universitate, de un geam care i-a căzut în cap

fara descriere

Esca a dezvăluit ce face atunci când vrea să slăbească.

”În momentul în care văd că depășesc orice limită, după criterile mele, pur și simplu mănânc mult mai puțin. Sport am făcut dintotdeauna, fac nonstop mișcare, nu e ca și cum la un moment dat nu mai fac sport și de aici mă îngraș. Mă îngraș pentru că mănânc! Și atunci când consider că am depășit niște limite mănânc mult mai puțin”, a mai spus Andreea Esca în interviul pentru Viva!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate