Vedete

Andreea Esca, premiata de statul francez! Vedeta a devenit Cavaler al Ordinului National al Meritului

Andreea Esca a primit o distinctie inalta din partea statului francez.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Andreea Esca a primit titlul de Cavaler al Ordinului National al Meritului din partea Republicii Franceze, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Ambasada Frantei la Bucuresti. Vedeta stirilor a tinut un discurs intr-o franceza impecabila, cu aceasta ocazie.

Informatia a fost facuta publica de Dragos Bucurenci, bun prieten cu Esca, prezent si el la eveniment. „Este o distinctie pe deplin meritata pentru o cariera absolut extraordinara. Singurul regret este legat de faptul ca statul roman nu s-a gandit sa-i acorde o distinctie similara pentru meritul de a promova in Franta imaginea unei Romanii inteligente, culte, francofone, amintind de eltiele noastre interbelice", a scris Bucurenci pe contul lui de socializare. 

Andreea Esca este casatorita cu un francez

Legaturile Andreei Esca cu Franta sunt unele prfunde, in conditiile in care este casatorita cu un cetatean de origine franceza. Este vorba despre Alexandre Eram, cu care are o relatie de 19 ani si cu care s-a casatorit in anul 2000. Eram este nascut in America, a studiat in Germania, are parinti in Franta insa s-a stabilit in Romania. 

Galerie foto