Andreea Esca s-a pozat cu invatatoarea ei! Uite ce porecla haioasa i-a pus aceasta elevei sale - Crezi ca i se potriveste?

Prezentatoarea stirilor a postat pe internet o imagine in care apare alaturi de invatatoarea ei care i-a fost ca o a doua mama.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere

""Piticot" si invatatoarea ei... sau eu alaturi de primul om care a crezut in mine. Intotdeauna am sustinut ca suntem suma intalnirilor importante pe care ni le-a oferit viata, a oamenilor care ne-au incurajat. Pe doamna profesoara Maria Stavar am cunoscut-o cand am implinit 6 ani fix. A fost invatatoarea mea si mi-a devenit imediat o a doua mama ,pentru multi ani de zile. Plecam impreuna la scoala, pentru ca locuiam foarte aproape, si ne intorceam tot impreuna.

Mancam la ea ciorba buna cu leustean, dormeam de pranz, faceam lectii, seara la teatru, concerte, tot asa....M-a pus sa invat multe poezii, sa rezolv probleme complicate, sa nu pierd nico piesa de teatru, sa conduc clasa, scoala, sa cant in cor, sa am curaj si sa-i respect pe cei din jur. Iar eu stiu ca de la ea a plecat totul.

Dupa mama, ea a fost prima care m-a impins de la spate si mi-a repetat ca sunt buna pentru... si pentru ... si pentru, pana am crezut. ii multumesc pentru tot si o iubesc. Astazi am mancat iar impreuna ciorba cu leustean. Si mi-a dat si un borcan cu dulceata de cirese amare. Sunt fericita!", a scris Esca pe Facebook.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate