Andreea Esca si-a amintit de tabara in care l-a cunoscut pe Tudor Chirila! Artistul a fost indragostit nebuneste de ea, iar acum stirista confirma tot: "E adevarat"

Autor: A.N.C.
 
Tudor Chirila a fost indragostit in secret de Andreea Esca si a povestit in nenumarate randuri despre sentimentele pe care i le-a purtat. 
 
Andreea Esca nu-l credea pana acum, in permanenta a avut impresia ca a confundat-o, insa intr-un final a aparut si dovara, iar prezentatoarea si-a amintit despre acea perioada. 
 
”Era o tabără de schi, nu ştiu ce se întâmpla, şi Andreea Esca era foarte frumoasă.
Era clasa a IX-a la liceul Lazăr şi eu ştiam chestia asta. Şi m-am îndrăgostit de Andreea, dar ea era combinată cu un băiat de clasa a XI-a, al cărui nume dacă vrea să vi-l spună, vi-l spune. Dacă nu, eu o să îi fac această concesie astăzi şi n-am să spun eu numele lui. Cum puteam eu să ies în evidenţă? Dar vreau să afirm aici, La Radio, că a fost o dragoste care m-a marcat, după care, când am văzut ascensiunea extraordinară a Andreei Esca în televiziune, mi-am dat seama că de mic am avut gusturi bune.
 

 

 
Şi chiar dacă această dragoste a rămas neîmplinită, neîmpărtăşită, nostalgia este tot ce contează în viaţa asta şi îmi vin în minte imaginile cu ea blondă şi îmbrăcată într-o geacă… posibil vişinie (…) Cred că dacă scormonesc atent, dau şi de o fotografie.
Dacă nu cu mine şi cu tine, că sigur nu există, una de-a mea, pe care o am eu cu tine, oi fi furat eu ceva”,
a povestit Tudor Chirilă la radio.
 
 
”Cred că era o tabără la Plaiul Foii cea despre care vorbeşte Tudor şi e adevărat că mi-a mai povestit despre această întâmplare în culisele unui eveniment, înainte să intrăm pe scenă, acum mulţi ani.
Am fost însă convinsă că mă confundase şi i-am tot repetat asta de-a lungul vremii, până când, anul acesta, la lansarea grilei de toamnă, mi-a adus nişte argumente convingătoare:). Mă bucur însă că am lămurit această întâmplare din adolescenţa noastră glorioasă şi am înţeles în sfârşit de ce îmi spunea Tudor mereu, în glumă, că nu vine la emisiunile mele, ca să văd şi eu cum e să fii refuzat.
Altfel, desigur, cred că o mărturisire de acest gen venită din partea lui, după aproape 30 de ani, nu poate decât să mă flateze”,
a povestit Andreea Esca. 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Raluca Pascu, mesaj emoționant pe rețelele de socializare pentru cel mai important bărbat din viața ei: „Te divinizez”

Irisha, prima reacție după ce Faimoșii au pierdut jocul de recompensă: ”Sunt alături de voi”

Survivor România 14 mai. Ștefan Ciuculescu sare să îl ia la bătaie pe Zanni! Imagini șocante

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Dani Oțil aruncă bomba! Ce făcea în timpul relației cu Mihaela Rădulescu

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Blestemul bărbaților înșelați. Ciprian Marica, la un pas de tragedie pe terasa unui restaurant

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies