Andreea, fina Anamariei Prodan, are o poveste de viață dramatică! Și-a pierdut doi iubiți chiar înainte de nuntă

Andreea Lege are o poveste de viață șocantă! I-au murit doi iubiți înainte de nuntă, iar pe actualul soț l-a scăpat de la moarte.

andreea lege
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Andreea Lege, nepoata fostului președinte al Federației Române de Fotbal, Mircea Radu, are o poveste de viață dramatică. Tânăra,a care este fina impresarei Anamaria Prodan, are o agenție de voiaj, iar visul ei era să își petreacă restul vieții alături de persoana potrivită. Tânăra a trecut prin momente dificile.

Ea și-a pierdut doi iubiți, chiar înainte să se căsătorească. 

„După o relație de 5 ani, am decis să mă căsătoresc... însă, înainte cu 4 luni de eveniment, prietenul meu a decedat la 34 de ani, a făcut stop cardiac. Eram în Barcelona, într-un infotrip, cu o colegă, trebuia să stau 10 zile. Însă a două zi am căpătat un virus și a trebuit să-mi modific returul. Am ajuns acasă și seara am aflat că prietenul meu a murit. Iar asta nu e tot.

După a două relație, de 7 ani, ne pregăteam de nuntă și înainte cu 2 luni de eveniment iubitul a decedat, a făcut stop cardiac, având 27 de ani la momentul respectiv. Decesul a survenit chiar lîngă mine, în dormitor, în brațele tatălui meu, care încerca din răsputeri să-l readucă la viață, fără rezultat însă.

Au urmat 2 ani de stări depresive majore, cu traume, la psiholog și psihiatru. Însă nimic nu m-a ajutat decât mersul la biserică, rugăciunea și postul. Nu voi uită niciodată, duhovnicul meu, care mi-a spus să stau liniștită, că Dumnezeu mi-a oprit ceva mai bun pentru mine și că în curând soarta mea va fi una foarte frumoasă. Într-adevăr, după încă 2 ani l-am cunoscut pe actualul meu soț, Viorel Lege (38 de ani)", a povestit Andreea Lege.

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

andreea lege
Andreea Lege și soțul ei, Viorel Lege[Sursa foto: Instagram]

Andreea Lege și-a salvat actualul soț de la moarte

Fina impresarei Anamaria Prodan  a avut nevoie de doi ani în care să meargă la psihlog și psihiatru, până l-a cunoscut pe actualul ei soț, Viorel.

Primul lucru pe care l-a făcut a fost să meargă cu el la un control. Acolo, medicul i-a dat o veste total neașteptată. Bărbatul ar mai fi avut trei luni de trăit dacă nu mergea la timp la un control.

Citeste si: Fratele Ilenei Ciuculete, dezvăluiri cutremurătoare la patru ani de la moartea artistei: „Îmi dă semne de dincolo”

„Primul lucru pe care l-am făcut după ce l-am cunoscut a fost să-l duc la medic, la un control general. În momentul în care ne-am dus la neurolog, medicul i-a spus: "Doamna aceasta e îngerul dumneavoastră păzitor. Dacă nu vă aducea, vă mai dădeam 3 luni de trăit". Am încremenit când am auzit astfel de vești... nu-mi venea să cred. Viorel avea o venă foarte atrofiată, o venă care-i oxigena creierul. Am urmat 2 ani de tratament zilnic, repaus pentru el, rugăciuni, speranța că se va face bine. Au fost 2 ani de teamă să nu se întâmple ceva cu el, însă Bunul Dumezeu ne-a ajutat și s-a vindecat", a mai povestit Andreea Lege.

Sursă: Click

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

O provocare de pe TikTok le-a adus sfârșitul! Două fetițe au murit sufocate

O femeie și-a pierdut copilul, după ce medicii i-au făcut operația de cezariană prea târziu

Personalul medical din centrele de vaccinare, neplătit de la începerea campaniei. Valeriu Gheorghiță: ”Banii trebuie să vină de la Ministerul Sănătății”

Horoscop 18 Aprilie 2021: astazi Taurul va fi enervat la culme de un neadevar

Lovitură totală pentru toți cei care s-au vaccinat! Informația care dă absolut totul peste cap

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Adio, mască de protecţie în aer liber! Toate detaliile despre vestea anului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies