Andreea Ibacka a invatat sa faca paste pentru Cabral! Vezi care este reteta ei secreta!

Distribuie pe:

fara descriere

 

Pentru este cea mai mare fana a pastelor, Andreea Ibacka le gateste si le mananca oricand. Cu toate acestea, frumusica blonda nu mai gatise niciodata penne arrabiata, insa a facut un efort pentru sotul sau, Cabral.

"Sunt fana incontestabila a pastelor. Asta pentru ca sunt usor si rapid de pregatit, dar si super gustoase. Si exista atatea retete diferite de paste, incat n-ai cum sa te plictisesti sa le mananci. Dar pentru ca individul crede ca mancarea fara carne nu-i mancare, abia aseara am gatit pentru prima oara paste arrabiata.", a sris Andreea pe blogul sau.

Blonda a postat chiar si reteta.

"Ingrediente:

paste fainoase (eu am folosit penne), sos pentru arrabiata (recunosc, l-am cumparat), usturoi tocat marunt, ardei iute taiat fasii, rosii cherry (jumatati), busuioc proaspat tocat mare, sare, oregano, ulei de masline, parmezan ras

Cum am facut?

Fierbeti pennele “al dente” in apa cu sare si putin ulei (ca sa nu se lipeasca), asa cum va povesteam aici.

Iar intr-o tigaie adanca – la foc mediu – puneti restul de ingrediente (mai putin parmezanul), mestecand continuu pana cand sosul se incalzeste, iar gusturile se omogenizeaza.

Rasturnati pastele fierte peste sos si amestecati timp de 1 minut. Presarati parmezanul ras deasupra. Si gata.

POFTA BUNA!"


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate