Andreea Ibacka, cu ochii in lacrimi: "A murit in bratele mele!

Andreea Ibacka a vorbit la WOWbiz despre un moment foarte greu din viata ei. ##VIDEO245920##

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereAndreea Ibacka a povestit la WOWbiz ca a avut doi caini, Tom si Tiara, iar unul dintre ei i-a murit in brate.

"La sfarsitul verii s-a intamplat un eveniment nefericit. Am avut doi caini. Ea si inca un caine. A murit din cauza unui virus. M-am internat cu cainele la o clinica veterinara. M-am ocupat foarte de el, dar din pacate dupa 4 zile a murit la mine in brate. Pe Tiara, care era crescuta cu Tom, a afectat-o foarte tare. Nu mai manca, il cauta prin casa, ma trezea noaptea, nu intelegea de ce Tom nu mai vine. Astfel, ne-am schimbat planurile de vacanta. Am plecat cu duba, am luat si cainele. Am stat 3 saptamani si am vizitat jumatatea de Europa. Ne-am urcat in masina si am plecat. Am ajuns in Peninsula Scandinava. Este foarte diferit acolo. N-a fost o vacanta de relaxare. Am condus 8.000 de kilometri", a spus Andreea.

fara descriereAcum, Tiara este cea care ii aduce bucurie in viata. "Merg cu cateaua la concursuri. Prima data cand a luat premiul intai, cand arbitrul mi-a dat trofeul si diploma, mi-a fost foarte greu sa nu plang. M-am uitat la mama ca sa imi revin, dar si ea plangea. Am inceput sa plang", a spus Andreea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate