Andreea Ibacka s-a apucat de curatenie in dulapuri! Vezi ce te sfatuieste si pe tine sa donezi de sarbatori

Sotia lui Cabral are un suflet mare si nu ii uita pe nevoiasi in nici un an. Chiar daca mai avem o luna pana la Craciun, Andreea Ibacka s-a apucat de pe acum sa stranga haine si obiecte pe care nu le mai foloseste in casa pentru a le dona celor care au cu adevarat nevoie de ele.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere
"Spune drept: nu-i asa ca ai acasa haine, incaltaminte si jucarii pe care nici nu-ti mai amintesti cand le-ai folosit ultima oara? Nu-i asa ca spatiul locativ e mic si te plangi mereu ca ti-ar trebui cativa metri patrati in plus? Dar esti prea obosit ca sa-ti faci timp sa sortezi ce nu-ti mai trebuie. Ne atasam de lucruri si apoi ne amagim ca ne sunt utile, dar daca n-ai umblat tot anul la ele, poti sa le dai linistit de pomana. N-o sa le simti lipsa.

 

Luna sarbatorilor de iarna e perioada perfecta pentru facut donatii. Sunt atatea suflete amarate care s-ar bucura de bocancii aia “vintage” ai tai, incat e pacat sa se odihneasca prafuiti pe raft. Eu asta fac azi dupa-amiaza… marea triere. P.S.: Apropo, stiu ca ai acasa si-o colectie de pungi!", a postat blonda pe blog.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate