Andreea Mantea a anunțat la Puterea Dragostei decizia în cazul concurenților care au ieșit în club! Ce pedeapsă au primit aceștia

Andreea Mantea a anunțat la Puterea Dragostei decizia în cazul concurenților care au ieșit în club.

Autor: A.I.

In articol:

Aceștia vor sta fără telefoane timp de 24 de ore și, totodată, nu vor putea fi protejați în următoarea Gală Puterea Dragostei.

Toți cei care nu au mers în club vor fi protejați. Prin urmare, va pleca acasă unul dintre cei care au încălcat regulamentul și au mers în club.

Andreea Mantea le-a atras atenția concurenților care au mers în club că dacă vor mai încălca regulamentul vor fi descalificați pe loc din show-ul Puterea Dragostei.

Citeste si: Bilanțul morților în urma cutremurelor din Turcia crește! O mamă și cei doi copii din Republica Moldova au decedat, iar alți 27 de moldoveni sunt dispăruți în continuare- kanald.ro

Citeste si: Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?- stirilekanald.ro

Au existat și păreri pentru descalificare din rândul celor care nu au mers în club. Adrian și Roxana au cerut descalificarea concurenților care au încălcat regulamentul.

Raluca a predat ecusonul de lider în casa fetelor de la Puterea Dragostei, rolul ei fiind preluat de Deea.

Andreea Mantea: "Nu meritați să fiți aici, să vă fie rușine"!

Andreea Mantea a fost extrem de dezamăgită de concurenții care au încălcat regulamentul de la Puterea Dragostei și au ieșit în club.

Cu lacrimi în ochi, Andreea Mantea le-a spus concurenților respectivi că nu merită să fie în acest show. "Nu meritați șansa asta, vă spun sincer că nu o meritați. Nu meritați să fiți aici, nu meritați să trăiți așa ceva, v-am spus încă de la început.

Rușine, nu meritați șansa asta. Îmi pare rău, vor fi luate niște decizii, nu știu care vor fi, o să vi le comunic în curând. Să vă fie rușine, jur că m-ați dezamăgit", le-a spus Andreea Mantea.

"Ești liderul casei, ai fost favoritul săptămânii trecute, ai atâția susținători, atâția oameni pe care tu îi dezamăgești acum. Oameni buni, fata asta nu dă doi bani pe regulamentul nostru! De ce ai acceptat să te întâlnești cu Ricardo în afara competiției?", a mustrat-o prezentatoarea show-ului Puterea Dragostei pe Raluca Munte.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Mantea, cu lacrimi în ochi la Puterea Dragostei! "Nu meritați să fiți aici, să vă fie rușine"! Ce concurenți au dezamăgit-o

Simina aruncă bomba la Puterea Dragostei! Ce a vorbit cu Jador după ce s-a oficializat relația ei cu Alex Zănoagă! "Îi dau stres maxim"

Puterea Dragostei: Primele declarații ale lui Bogdan Iordache după eliminare! Pentru ce fată vrea să se întoarcă

„Spune-mi dacă ești pe undeva, pe aici”. Un bărbat din Turcia își caută cu disperare mama, printre ruinele lăsate în urmă de cutremure

Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?

„Comunicăm destul de rar.” Lucian Viziru, despre cearta cu Augustin

Shakira vrea să îl ruineze finaciar pe Gerard Pique! Cum i-a închis deja ușile fostului fotbalist după ce a înșelat-o

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies