Andreea Mantea a anunțat la Puterea Dragostei decizia în cazul concurenților care au ieșit în club! Ce pedeapsă au primit aceștia

Andreea Mantea a anunțat la Puterea Dragostei decizia în cazul concurenților care au ieșit în club.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Aceștia vor sta fără telefoane timp de 24 de ore și, totodată, nu vor putea fi protejați în următoarea Gală Puterea Dragostei.

Toți cei care nu au mers în club vor fi protejați. Prin urmare, va pleca acasă unul dintre cei care au încălcat regulamentul și au mers în club.

Andreea Mantea le-a atras atenția concurenților care au mers în club că dacă vor mai încălca regulamentul vor fi descalificați pe loc din show-ul Puterea Dragostei.

Au existat și păreri pentru descalificare din rândul celor care nu au mers în club. Adrian și Roxana au cerut descalificarea concurenților care au încălcat regulamentul.

Raluca a predat ecusonul de lider în casa fetelor de la Puterea Dragostei, rolul ei fiind preluat de Deea.

Andreea Mantea: "Nu meritați să fiți aici, să vă fie rușine"!

Andreea Mantea a fost extrem de dezamăgită de concurenții care au încălcat regulamentul de la Puterea Dragostei și au ieșit în club.

Cu lacrimi în ochi, Andreea Mantea le-a spus concurenților respectivi că nu merită să fie în acest show. "Nu meritați șansa asta, vă spun sincer că nu o meritați. Nu meritați să fiți aici, nu meritați să trăiți așa ceva, v-am spus încă de la început. Rușine, nu meritați șansa asta. Îmi pare rău, vor fi luate niște decizii, nu știu care vor fi, o să vi le comunic în curând. Să vă fie rușine, jur că m-ați dezamăgit", le-a spus Andreea Mantea.

"Ești liderul casei, ai fost favoritul săptămânii trecute, ai atâția susținători, atâția oameni pe care tu îi dezamăgești acum. Oameni buni, fata asta nu dă doi bani pe regulamentul nostru! De ce ai acceptat să te întâlnești cu Ricardo în afara competiției?", a mustrat-o prezentatoarea show-ului Puterea Dragostei pe Raluca Munte.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: