Vedete

Andreea Mantea a explicat ce se intamplase cu fiul ei de plangea in hohote: "Am simtit ca imi pica cerul in cap"

Andreea Mantea postase un filmulet cu baietelul ei care plangea din cauza unei fetite. Astazi, la Teo, ea a explicat ce se intamplase atunci si mai ales cum s-a simtit vazandu-l pe David suferind din cauza unei colege de gradinita.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Andreea Mantea a explicat ce se intamplase cu fiul ei de plangea in hohote: "Am simtit ca imi pica cerul in cap"icon photo

"Copilul meu are trei anisori si am simtit... Mamele de baieti ma inteleg. Am simtit asa durere in suflet. Am cearcane, ma trezesc in fiecare dimineata, cu noaptea-n cap ca sa il conving sa mearga la gradinita. Si ce imi zice plangand? vreau sa il fac de ras cand o sa fie mare. Am filmulete cu el de te apuca rasul, o sa i le arat la 18 ani. Mi-a zis ca vrea sa ramana la gradinita pentru ca acolo e fetita blonda care ii place lui. Cand am vazut cat de mult isi doreste sa ramana cu acea fetita, am simtit ca imi pica cerul in cap. M-a apucat gelozia, bineinteles! L-am certat acasa: Nu iti e rusine? Pana acum iti placea de Carina, iti placea de... Alege-ti una singura!", a spus Andreea Mantea in emisiunea lui Teo Trandafir. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”icon photo

Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Titlu secțiune