Vedete

Andreea Mantea a povestit ce a păţit cu băieţelul ei de dimineaţă: "Mi-a făcut un scandal monstru". Ce s-a întâmplat

Andreea Mantea a povestit că băieţelul ei nu a mers astăzi la grădiniţă fiindcă era ziua unei colege cu care se certase. Prin urmare, frumoasa prezentatoare a trebuit să găsească o soluţie.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

"Am venit cam rău. Foarte aglomerat, ceva urât de dimineaţă, aşa. Fii-miu n-a vrut să meargă la grădiniţă, mi-a făcut un scandal monstru, că astăzi este ziua unei fetiţe la grădiniţă şi că el nu are ce să caute la ziua ei pentru că ieri el i-a arătat ei limba şi ea l-a tras de deget şi l-a zgâriat atât de tare încât i-a dat sângele. Şi el are o bubă foarte mare la deget şi pentru că fata respectivă i-a făcut bubă la deget el nu are ce să caute la ziua ei.

<Drept urmare, mama, eu vin astăzi cu tine la muncă>. <Nu, nu te iau>. <Bine, atunci rămân singur acasă>. Şi are doar 3 ani şi 4 luni. Ideea e că a fost foarte drăguţ până aici, ca o..., ca o..., că nu vreau să jignesc pe nimeni, exact ca mine. <Of, ce aglomerat e>, <Of, dar de ce bate soarele aşa tare?>, <Of, dar oamenii ăia unde se duc?>, <Of, dar cât mai avem?>. Dădeam muzica mai tare, degeaba, n-a tăcut o clipă, dar acum am scăpat de el, sunt aici, alături de dumneavoastră, ce mă bucur!", a spus Andreea Mantea în debutul emisiunii "Te vreau lângă mine".

 

Galerie foto