Andreea Mantea a povestit ce a păţit cu băieţelul ei de dimineaţă: "Mi-a făcut un scandal monstru". Ce s-a întâmplat

Andreea Mantea a povestit că băieţelul ei nu a mers astăzi la grădiniţă fiindcă era ziua unei colege cu care se certase. Prin urmare, frumoasa prezentatoare a trebuit să găsească o soluţie.

Autor: A. I.

"Am venit cam rău. Foarte aglomerat, ceva urât de dimineaţă, aşa. Fii-miu n-a vrut să meargă la grădiniţă, mi-a făcut un scandal monstru, că astăzi este ziua unei fetiţe la grădiniţă şi că el nu are ce să caute la ziua ei pentru că ieri el i-a arătat ei limba şi ea l-a tras de deget şi l-a zgâriat atât de tare încât i-a dat sângele.

Şi el are o bubă foarte mare la deget şi pentru că fata respectivă i-a făcut bubă la deget el nu are ce să caute la ziua ei.

<Drept urmare, mama, eu vin astăzi cu tine la muncă>. <Nu, nu te iau>. <Bine, atunci rămân singur acasă>. Şi are doar 3 ani şi 4 luni. Ideea e că a fost foarte drăguţ până aici, ca o..., ca o..., că nu vreau să jignesc pe nimeni, exact ca mine. <Of, ce aglomerat e>, <Of, dar de ce bate soarele aşa tare?>, <Of, dar oamenii ăia unde se duc?>, <Of, dar cât mai avem?>. Dădeam muzica mai tare, degeaba, n-a tăcut o clipă, dar acum am scăpat de el, sunt aici, alături de dumneavoastră, ce mă bucur!", a spus Andreea Mantea în debutul emisiunii "Te vreau lângă mine".

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cristi Mitrea l-a intrebat pe David: "De ce arunci papusile pe jos?"- Raspunsul baietelului Andreei Mantea e chiar tare

Andreea Mantea, anuntul care i-a intristat pe participantii de la Te vreau langa mine: "Imi pare rau"

Andreea Mantea a spus adevarul despre relatia cu Mircea Radu. "A fost mentorul meu, il ador". Citeste toata declaratia emotionanta a vedetei Kanal D. VIDEO EXCLUSIV!

Iată ce trebuie să faci pentru a avea parte de câștiguri financiare mâine!

Medicamentul minune care pune capăt pandemiei! Milioane de oameni îl vor primi

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Ora de iarnă 2021. Ce s-a întâmplat cu schimbarea orei? Avem ultimele informații

VIDEO | Un cunoscut fotbalist a recunoscut că este homosexual. Este primul fotbalist profesionist în activitate care a anunţat asta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies