Andreea Mantea, anunț de ultim moment la Puterea Dragostei! Va fi eliminare fulger

Astăzi are loc o eliminare fulger printre concurenți la Puterea Dragostei.

Autor: A.V.

Andreea Mantea a făcut un anunț important care îi implică pe toți concurenții de la Puterea Dragostei! Frumoasa prezentatoare TV a aruncat ”bomba” chiar în casa lor, înștiințându-i că o persoană va fi eliminată astăzi.

Andreea Mantea: ”Ai venit într-o zi în care se vor întâmpla foarte multe în această casă. Lucrurile merg prea departe. Și nu într-un sens bun. Am înțeles, s-au închis ochii, de două ori, de nouă ori.

Dar când lucrurile pe care le faceți voi afectează această emisiune de care ați ajuns să vă bateți joc în ultimul hal, a trebuit să luăm măsuri. Tot reality-ul se întâmplă afară, probabil că și din vina noastră. Nu știți să apreciați aceste privilegii pe care le aveți, v-ați bătut joc de tot ce v-a oferit această emisiune. Am înțeles, sunteți tineri, vreți să vă trăiți viața, dar știați la ce v-ați înhămat. V-am rugat din tot sufletul meu să nu vă mai vedeți în afara emisiunii. Mai este foarte puțin până la Marea Finală. Când te-ai întâlnit cu Roxana și ați avut relații intime?”

Bogdan Mocanu: ”Bianca a presupus că s-a întâmplat mai mult”

Citeste si: “Crucea este crăpată.” Ileana Ciuculete ar putea fi deshumată la 7 ani de la decesul ei. Motivul pentru care copiii ei vor acest lucru- kfetele.ro

Citeste si: Vestea cruntă despre VIOREL Lis! Din păcate, e adevărat. Oana Lis a confirmat- bzi.ro

Citeste si: Deea s-a întors la Puterea Dragostei! Cine au fost singurele două fete care s-au bucurat de întoarcerea ei în casă

Citeste si: Imagine şocantă cu Culiţă Sterp! Spatele lui, distrus!

Citeste si: A încărcat o imagine cu Jador pe internet și au explodat propunerile! Bernadette de la Puterea Dragostei, îndemnată de fani să îl ia de soț!

Roxana: ”Ia zi dragă, de la cine ai auzit? În fiecare zi încerci să mă imiți, să faci ironii. Eram împreună, dar unde s-a întâmplat și când? Eu am auzit discuții că am mers la un hotel. Nu s-a întâmplat nimic”

Andreea Mantea: ”Vreau să știu de ce ați venit aici, de ce ați venit aici ca să trăiți acest experiment. Vreți să vă vadă lumea la televizor, de ce ai venit aici la Bernadette? De ce nu vrei să respecți până la capăt? Eu nu vă judec că vă vedeți cu băieții. Știți bine că nu aveți voie. Nu e nicio problemă pentru că vreau să tai în carne vie. Diurna vostră pentru săptămâna trecută nu o veți mai primi. Raffa, Berna, Alex, Simina, Roxana, Iancu. Eram datoare să vă dau și vouă o pedeapsă din trecut. Astăzi o să-mi iau la revedere de la unul dintre voi. Nimeni nu e protejat. Poate chiar și mâine. Poate o să decid eu, producătorii, voi sau telespectatorii cine va pleca astăzi acasă”

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

A încărcat o imagine cu Jador pe internet și au explodat propunerile! Bernadette de la Puterea Dragostei, îndemnată de fani să îl ia de soț!

A adoptat bebeluși gemeni, dar i-a dat înapoi în aceeași zi! Ce a făcut-o pe femeie să se răzgândească brusc! Mulți oameni au pus-o la zid

Diana Dumitrescu şi-a scos burtica la plajă! Cum arată graviduţa acum

Reușite pe bandă rulantă pentru Berbeci, Lei și încă 3 zodii. Trag banii la voi pe final de an

Vestea momentului despre Andra! Cătălin Măruță e cel mai fericit

„Cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată.” Lia Bugnar, adevărul despre despărțirea de Anghel Damian

Vești rele pentru milioane de salariați. Statul le va lua mai mulți bani în 2023

Eroul Portugaliei, Goncalo Ramos, după tripla contra Elveției. Ce spune despre Cristiano Ronaldo: ”A vorbit cu mine!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies