Andreea Mantea, anunț despre Bogdan Mocanu și Jador! Au primit interdicție

Andreea Mantea a anunțat în ediția de astăzi de ce nu sunt la filmări doi dintre concurenți: Bogdan Mocanu și bunul lui prieten, Jador.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

andreea mantea

Andreea Mantea le-a explicat concurenților din casa Puterea dragostei, dar și telespectatorilor fideli ai emisiunii, de ce Bogdan Mocanu și Jador nu sunt la filmări. 

Andreea Mantea, anunț despre Bogdan Mocanu și Jador! Au primit interdicție

Așa cum probabil mulți dintre susținătorii lor știu deja, Jador și Bogdan Mocanu au programate cântări și evenimente prin diverse localuri din România și străinătate. De-a lungul timpului, cei doi concurenți de la Puterea dragostei au avut acordul echipei de producție să plece de la emisiune pentru a putea călători pentru a-și onora contractele.

Citeste si: Bogdan Mocanu, declarație șoc despre Ella! Acum sunt la cuțite, dar în trecut, a abordat-o pe Facebook, exact din casa Puterea dragostei EXCLUSIV

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare din legătura secretă dintre Ella și Jador! ”Am vorbit o lună și jumătate înainte de a intra în casă” EXCLUSIV

Citeste si: Roxana Buzoiu și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-au împăcat! Andra a „gonit” imediat pe ușă: ”Să facă ce vrea!”

Andreea Mantea a anunțat astăzi, însă, că, de acum înainte, Mocanu și Jador nu vor mai avea voie să lipsească de la filmări pe motiv că au diverse cântări prin țară sau străinătate.

bogdan mocanu si jador

"Lipsește și Mocanu, lipsește și Jador. Două săptămâni li s-a mai dat voie să se ducă așa, pe unde au promis ei că vor merge, după care li s-a interzis să mai accepte fel și fel de joburi care sunt în timpul filmărilor de aici, de la Puterea dragostei", a spus Andreea Mantea, astăzi, în fața concurenților de la emisiunea pe care ea o prezintă la Kanal D.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate