Andreea Mantea, anunț extrem de important la Puterea Dragostei: „Circulă niște zvonuri, dar pentru că fum fără foc nu iese...”

Andreea Mantea a făcut un anunț foarte important în cadrul emisiunii Puterea Dragostei. Frumoasa prezentatoare a auzit că o persoană ar cere bani sau alte favoruri persoanelor care vor să ajungă în emisiune.

Andreea Mantea
Autor: M.B.

In articol:

Andreea Mantea
Andreea Mantea la Puterea Dragostei

Andreea Mantea dorit să lămurească faptul că nimeni nu trebuie să aibă încredere într-o persoană care cere bani pentru a ajunge la Puterea Dragostei. Toți concurenții din casă au recunoscut că nu au oferit bani pentru a ocupa un loc în cadrul emisiunii.

Anunțul făcut de Andreea Mantea la Puterea Dragostei

„Înainte să începem, aș vrea să fac un anuț, atât pentru voi, cât și pentru cei de acasă, car vor să vină aici. Există extrem de mulți doritori, extrem de mulți oameni care s-au înscris la această emisiune de luni bune, pentru că acestă emisiune a ajuns să fie emisiune fenomen în România. Circulă niște zvonuri, eu nu știu dacă sunt reale, dar pentru că aceste zvonuri circulă și pentru că fum fără foc nu iese niciodată, trebuie să vă anunț, și pe voi și pe cei care s-au înscris la această emisiune, să nu vă încredeți în absolut nimeni care vă cere bani sau alte favoruri pentru a trece pragul acestei case. Pentru a trece pragul acestei case nu trebuie să faceți niciun compromis, nu trebuie să dați bani.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Citeste si: O concurentă de la Puterea Dragostei, însărcinată cu Fizz? Imaginea care ar da-o de gol a stârnit controverse pe internet

Andreea Mantea
Andreea Mantea la Puterea Dragostei

Este un anunț extrem de important. Aceste zvonuri nu cred că au apărut degeaba. Din păcate, s-a auzit că un fost angajat al companiei turcești, din Turcia, nu de la Kanal D, s-a dat drept angajat Kanal D și ar cerut bani celor care și-au dorit să intre în această emisiune. S-a auzit că ar fi luat bani. Este extrem de grav, este caz penal și vreau să vă spun să nu vă încredeți în nimeni care vă cere bani sau alte favoruri pentru a trece pragul acestei case, acestei emisiuni.

Nu există așa ceva! Dacă a fost un caz, a fost un caz izolat, s-a închis și vă asigur că nu va mai exista așa ceva. Această persoană a fost dată afară și va suporta consecințe legale grave!”, a anunțat Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Colegul de televiziune al Cristinei Ţopescu a avut acelaşi destin zguduitor! Jurnalistul Călin Mitici a fost găsit mort în casă, după câteva zile de la deces!

Celebra cântăreaţă Angela Ciochină a murit, ca jurnalista Cristina Ţopescu, singură şi uitată de toată lumea la 60 de ani! Rudele au găsit-o pe un pat putrezit

Carmen de la Sălciua a făcut dezvăluiri intime despre împăcarea cu Culiță Sterp: „Atunci am acceptat să...”

Cătălin Moroșanu și-a pus sănătatea în pericol la „Survivor”

Chiar acum este RĂZBOI! Zeci de rachete au fost lansate

Lavinia Pârva rupe tăcerea: divorțează de Ștefan Bănică? A bătut-o acesta crunt și pe ea? Vedeta a decis să spună adevărul

Credincioșii sunt îngenuncheați. Incendiu catastrofal în toiul nopții. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies