Andreea Mantea, ceruta in casatorie! Vezi cine s-a asezat in genunchi si i-a dat inelul! Ea a inceput sa planga instant si i-a spus ASTA!

Finala show-ului "Burlacita" a fost una plina de surprize. Cei doi concurenti care s-au batut pana la final pentru inima Andreei Mantea au fost Cristi si Marius.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierefara descriereAndreea s-a intalnit cu Marius, iar acesta a fost pregatit sa faca pasul cel mare. Imediat cand a vazut-o, s-a asezat in genunchi si i-a oferit inelul de logodna. Din nefericire pentru el, Andreea facuse deja alegerea, dar el nu facea parte din planurile ei de viitor.

fara descrierefara descrierefara descriereBruneta a cazut in genunchi, a inceput sa planga si sa incerce sa il faca pe Marius sa inteleaga de ce nu el este alesul. "Daca alegea ratiunea mea, atunci tu erai alesul. Din pacate, inima mea va face alegerea asta si nu te-a ales pe tine. Sper sa intelegi asta si sa iti gasesti fericirea. Mi-am dorit un om ca tine, dar din pacate nu sunt capabila sa am grija de un om ca tine.", a spus Mantea printre lacrimi.

fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate