Andreea Mantea, declarație emoționantă înainte de Marea Finală Puterea Dragostei: "Îmi va fi greu..."

Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului Puterea Dragostei de la Kanal D, a mărturisit că îi va fi foarte greu să se despartă de concurenții din primul sezon al emisiunii.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

„Îi simt aproape de mine și m-am atașat de toți concurenții. Îmi va fi greu să-mi iau rămas bun de la ei dupa ce, timp de opt luni, i-am vazut trecand prin toate stările emoționale, am fost alături de ei și când erau fericiți, și cand erau tristi. Vor rămâne întotdeauna în sufletul meu ca niste oameni foarte frumoși, pentru că s-au manifestat asa cum au simtit și au trăit toate aceste lucruri în fața camerelor. Pentru asta îți trebuie curaj, trebuie să vrei să-ți trăiesti viata pe deplin. Sunt mândră de ei, mă bucur că i-am cunoscut și fie ca cei mai buni sa câștige”, a fost declarația emoționantă a Andreei Mantea înainte de Marea Finală Puterea Dragostei sezonul 1.

Roxana, Simina, Bianca și Simona sunt cele patru finaliste, în timp ce dintre băieți au rămas în competiție Jador, Bogdan Mocanu, Alex Zănoagă și Alexandru Bobicioiu. 

Marea Finală Puterea Dragostei va fi transmisă live de către Kanal D pe data de 13 iulie, începând cu ora 15:30.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate