Andreea Mantea, dezvăluiri exclusive despre ce se întâmplă acum în casa Puterea dragostei: "A intrat o fată nouă. Singurul cuplu rămas este pe cale să..."

Andreea Mantea a intrat în direct din Turcia la Teo show şi a făcut dezvăluiri din casa Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere
Mantea a povestit, în glumă, că are de gând să plece din emisiune pentru că nu se mai înţelege cu concurenţii.


In articol:

Bruneta care prezintă Puterea dragostei de la Kanal D a mai spus şi că acum în casă a intrat o nouă concurentă. Iar băieţii s-au îndrăgostit toţi de ea.

Andreea Mantea, dezvăluiri despre Puterea Dragostei. O nouă concurentă a intrat în casă. Singurul cuplu rămas în show este pe cale să se destrame

fara descriere

"Am luat o hotărâre. Ce fac concurenţii a ajuns la un alt nivel. Dragostea îşi spune cuvântul, pe ei îi apucă toate stările. Am luat o decizie: plec! De ce să mai ţip? De ce să facă mişto lumea de mine pe site-urile de socializare că urlu? Mai bine plec! Dacă nu am tăia la montaj, s-ar închina oamenii, unde s-ar ajunge.

Citeste si: Andreea Mantea a luat decizia! Pleacă de la Puterea Dragostei: "De ce să mai ţip la concurenţi? De ce să facă mişto lumea de mine pe site-urile de socializare că urlu?"

Citeste si: Discuție șocantă între Raluca și Jador, la Puterea Dragostei! Concurentul susține că Ricardo o va înșela imediat ce ajunge în America

Citeste si: Andy aruncă bomba la Puterea dragostei! Ce a putut să spună despre legătura dintre Bogdan Mocanu și Ana Maria! "Nu vor rămâne împreună"! Declarații exclusive

Dar mă bucur că se întâmplă aşa, pentru că concurenţii au început să lupte pentru ce doresc. A intrat o fată nouă în casă. Nu vă zic cum arată! Toţi băieţii au sărit pe ea. Singurul cuplu din casă este pe cale să... Dacă ei aşa arată puterea dragostei, eu ce să le fac?", a spus Andreea Mantea în urmă cu puţin timp la Teo show.

Andreea Mantea nu a ratat ocazia să se ia de foştii concurenţi de la Puterea dragostei care, odată ce au plecat, au început să vorbească urât despre ce se întâmplă în show şi la filmări.

"Concurenţii au plecat de aici cu frustrarea după ei. Sau poate au dezvoltat-o după ce au plecat de aici, că înainte nu o aveau. Au zis că nu aveau mâncare, că stăteau în frig şi în ploaie. Îmi fac vlog şi canal de Youtube. L-am făcut, dar nu am video pe el. Dar mă apuc să pun", a mai declarat Mantea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate