Andreea Mantea e pusa la colt: "E o distrugatoare de casnicii. Nu ştie decât să jecmănească bărbaţii de bani si apoi sa ii...."

Dupa ce mama fostului sau iubit, Stefan Stan, a facut niste marturisiri care o pun intr-o lumina proasta, Andreea Mantea este acum pusa la zid de alta femeie.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"M-a intrigat foarte tare Andreea. Eu o cunosc bine, face pe naiva şi pe neştiutoarea. E aşa cum a spus mama lui Ştefan, nu e decât pentru ea. Nu ştie decât să jecmănească bărbaţii de bani, iar când nu mai au bani să-i plătească ratele sau mofturile nu mai sunt buni. E doar pentru bani, îşi urmăreşte scopul şi atât. Pe de-o parte, e deşteaptă, îi fraiereşte cum vrea ea. La televiziuni face pe sfânta, dar minte cu neruşinare. După ce le mănâncă banii, le dă cu şutul în fund, nu iubeşte pe nimeni", a afirmat femeia care vrea sa ramana anonima, conform Ring.

De asemenea, femeia care face aceste marturisiri sustine ca Andreei ii place sa distruga casnicii.

"Andreea a spus că niciodată nu a despărţit o familie, că nu se bagă în căsnicii. Total fals! Cunosc oameni care s-au despărţit din cauza ei, iar ea ştie despre cine vorbesc. Nu ştie decât să bage intrigi, să strice casele oamenilor. E o distrugătoare de căsnicii. Minte cu neruşinare! Iar mama lui Ştefan nu e prima mamă cu care s-a certat. Mai cunosc părinţi cu care nu s-a înţeles şi care nici măcar nu o primeau în casă. Bine, asta la începutul relaţiei ei cu persoana respectivă. Nu vreau să intru în detalii", a mai spus sursa citata.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate