Andreea Mantea, emoţionată până la lacrimi! "E păcat să trăieşti aşa pe pământ" VIDEO

Andreea Mantea a fost foarte emoţionată astăzi, cand a vorbit despre povestea de viaţă a unei tinere care i-a scris şi i-a cerut ajutorul.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Andreea Mantea a povestit că Bianca a aflat că este adoptată şi şi-a dorit mult să afle cine îi sunt părinţii biologici. În platoul emisiunii "Te vreau lângă mine", simpatica prezentatoare a vorbit cu emoţie în glas despre povestea de viaţă a fetei care i-a scris pe Facebook şi şi-a dorit să ajungă în emisiune şi să spună prin ce a trecut.

"Astăzi vom cunoaşte o fată care a fost dată spre adopţie în ziua în care s-a născut. Şi-a dorit să afle a cui este, de unde a venit, cine îi sunt părinţii, dacă mai are fraţi, surori. E păcat să trăieşti aşa pe pământ şi să nu ştii cine sunt părinţii tăi biologici. Părinţii care au crescut-o îi sunt părinţi adevăraţi, dar să nu ştie de unde vine o doboară, a pus-o la pământ! Astăzi o vom cunoaşte pe Bianca", a spus Andreea Mantea, emoţionată, astăzi, în deschiderea emisiunii ei de la Kanal D, Te vreau lângă mine. 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

Se întâmplă pe 6 decembrie! Un fost premier a dezvăluit totul: Care este planul ascuns al guvernului Orban

Cutremur în showbiz! Florin Busuioc, din nou la un pas de moarte! Momente teribile pentru Busu, prezentatorul meteo de la Pro Tv

Kamara a recunoscut în direct că vrea să facă amor cu un bărbat

Iulia Albu o face praf pe Rocsana Marcu: „Cap de porc”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies