Andreea Mantea este designer! I-a creat rochia de seara a Anei Maria Prodan la Gala Fotbalului! Iti place?

Aseara, la Gala Fotbalului 2012, Ana Maria Prodan a purtat o rochie semnata, surprinzator, Andreea Mantea! Vedeta KanalD are un atelier de croitorie si creaza haine de placere.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereAnamaria Prodan a fost stralucitoare la "Gala Fotbalului" intr-o rochie neagra, lunga, pe corp, din catifea de cea mai buna calitate. Surprinzator, superba tinuta nu a fost opera vreunui designer celebru, asa cum ne-am fi asteptat, ci ea a fost desenata si creata de Andreea Mantea.

"Am vazut-o pe Andreea la emisiunea "WOWbiz" cu o rochie foarte frumoasa si am intrebat-o de unde si-a cumparat-o! Mi-a spus ca are un atelier de croitorie, dar nu vrea sa faca mare tam-tam pe tema asta. Insa, mie mi-a placut atat de mult tinuta, incat am rugat-o sa-mi faca una asemanatoare. In ciuda faptului ca plecam in America si nu aveam cum sa o probez, tot am comandat-o si, la intoarcere, chiar cu o zi inainte de eveniment, am avut surpriza ca rochia sa imi vina perfect. Sunt foarte multumita si vreau sa o felicit pe Andreea Mantea, chiar daca stiu ca ea nu vrea sa vorbesc despre acest lucru", a declarat Anamaria Prodan, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Impresara a tinut sa arate foarte bine aseara, pentru ca sotul ei, Laurentiu Reghecampf, a primit un premiu important in gala, "Cel mai bun reprezentant al fotbalului romanesc in Europa". Nici tehnicianul Stelei nu a stat prost la capitolul vestimentatie, dimpotriva a avut o tinuta "Armani", aleasa si ea special pentru eveniment.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate