Andreea Mantea, în pragul unui infarct! Vestea pe care i-a dat-o băieţelul ei a lăsat-o fără cuvinte

Andreea Mantea, în pragul unui infarct.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Andreea Mantea a rămas fără cuvinte atunci când fiul ei a anunţat-o că are o nouă slăbiciune: o fetiţă de la grădiniţă.

Andreea Mantea, în pragul unui infarct! Vestea pe care i-a dat-o băieţelul ei a lăsat-o fără cuvinte 

fara descriere

Dacă înainte avea iubite în România, acum, de când s-a mutat cu mămica lui la Istanbul, David a pus ochii pe o frumuşică turcoaică pe care a cunoscut-o la grădiniţă.

Citeste si: Peripeţii în Istanbul pentru Andreea Mantea: a rămas fără cauciucuri! "Alergau nişte oameni după mine, ţipau, maşina se clătina"

Citeste si: Cine este tânăra care a murit în accidentul cumplit din Bujoreni: „Îngerul nostru...”

Citeste si: Schimb incredibil de replici între Teo, Bursucu şi Mantea: "M-am săturat să muncesc atât" - "Leneşule, cum adică îmi faci tu mie emisiunea?"

Andreea Mantea a rămas uimită atunci când a văzut că băieţelul ei ia atitudine atunci când ea o vorbeşte de rău pe iubita lui de la grădiniţă.

"Luni împlineşte patru anişori David. Facem party luni la grădiniţă. (...) Are prieteni aici, dar s-a îndrăgostit! Nu ştiu dacă ştiţi de Lara, când plângea după ea. Lara e istorie! Acum e Ipek, iubire mare! A fost incredibil. Vorbeam la masă aseară şi nu ştiu ce mi-a zis el de Ipek, eu am spus să mă lase în pace cu ea, iar el a bătut cu pumnul în masă că să nu mai spun aşa de Ipek, că Ipek e Ipek!", a spus Andreea Mantea, astăzi, la Teo Show.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate