Andreea Mantea, în pragul unui infarct! Vestea pe care i-a dat-o băieţelul ei a lăsat-o fără cuvinte

Andreea Mantea, în pragul unui infarct.

Autor: R.L.

In articol:

Andreea Mantea a rămas fără cuvinte atunci când fiul ei a anunţat-o că are o nouă slăbiciune: o fetiţă de la grădiniţă.

Andreea Mantea, în pragul unui infarct! Vestea pe care i-a dat-o băieţelul ei a lăsat-o fără cuvinte 

Dacă înainte avea iubite în România, acum, de când s-a mutat cu mămica lui la Istanbul, David a pus ochii pe o frumuşică turcoaică pe care a cunoscut-o la grădiniţă.

Citeste si: HOROSCOP pentru anul 2023. Pentru nativii unei zodii, anul 2023 ar putea începe cu cheltuieli!- kfetele.ro

Citeste si: Gest uriaș făcut de Flori, câștigătoarea Chefi la Cuțite, pentru sotia lui Nosfe. Nici nu se poate descrie în cuvinte durerea Mădălinei. O lume întreaga a lăcrimat când a văzut asta- bzi.ro

Citeste si: Peripeţii în Istanbul pentru Andreea Mantea: a rămas fără cauciucuri! "Alergau nişte oameni după mine, ţipau, maşina se clătina"

Citeste si: Cine este tânăra care a murit în accidentul cumplit din Bujoreni: „Îngerul nostru...”

Citeste si: Schimb incredibil de replici între Teo, Bursucu şi Mantea: "M-am săturat să muncesc atât"- "Leneşule, cum adică îmi faci tu mie emisiunea?"

Andreea Mantea a rămas uimită atunci când a văzut că băieţelul ei ia atitudine atunci când ea o vorbeşte de rău pe iubita lui de la grădiniţă.

"Luni împlineşte patru anişori David. Facem party luni la grădiniţă.(...) Are prieteni aici, dar s-a îndrăgostit! Nu ştiu dacă ştiţi de Lara, când plângea după ea. Lara e istorie! Acum e Ipek, iubire mare! A fost incredibil.

Vorbeam la masă aseară şi nu ştiu ce mi-a zis el de Ipek, eu am spus să mă lase în pace cu ea, iar el a bătut cu pumnul în masă că să nu mai spun aşa de Ipek, că Ipek e Ipek!", a spus Andreea Mantea, astăzi, la Teo Show.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Peripeţii în Istanbul pentru Andreea Mantea: a rămas fără cauciucuri! "Alergau nişte oameni după mine, ţipau, maşina se clătina"

Cine este tânăra care a murit în accidentul cumplit din Bujoreni: „Îngerul nostru...”

Schimb incredibil de replici între Teo, Bursucu şi Mantea: "M-am săturat să muncesc atât" - "Leneşule, cum adică îmi faci tu mie emisiunea?"

Previziuni neașteptate pentru anul 2023. Zodiile câștigătoare ale anului ce vine

Doliu imens în televiziune! S-a prăbușit în timpul unui live

“Crucea este crăpată.” Ileana Ciuculete ar putea fi deshumată la 7 ani de la decesul ei. Motivul pentru care copiii ei vor acest lucru

Culisele scandalului de la Bruxelles. Probleme mari pentru socialiști, după ce vicepreședinta PE a fost reținută în ancheta Qatar

De ce l-a bătut Anamaria Prodan pe Dan Alexa: ”Ne-am certat!” Ce i-a spus antrenorul imediat după lovitura primită

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies