Andreea Mantea își șterge tatuajul care-i amintea de Cristi Mitrea! ”A însemnat ceva... care nu mai înseamnă...” VIDEO

Andreea Mantea a ales să-și șteargă singurul tatuaj pe care îl are, cel pe care l-a făcut împreună cu fostul ei partener, Cristi Mitrea, tatăl copilui ei, David Andrei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Andreea Mantea a luat o decizie radicală la sfârșit de an: își șterge tatuajul pe care-l are pe încheietura mâinii stângi. Vedeta a mers, zilele trecute, la un salon specializat și a realizat prima ședință cu laser, una mai puțin dureroasă decât se aștepta. Mantea a aflat însă că ștergerea unui tatuaj nu este o operațiune la fel de simplă ca desenarea acestuia pe piele. Ea va trebui să se întoarcă la salon de 4-5 ori, o dată pe lună, până când semnul de pe încheietură va dispărea complet. Prima ședință de ștergere a tatuajului este prezentată pe vlogul Andreei Mantea.

Andreea Mantea și-a făcut acest tatuaj în anul 2014, pe vremea când se iubea cu luptătorul Cristi Mitrea, tatăl fiului ei. După emisiunea ”Burlăcița”, cei doi și-au făcut tatuaje identice, exact în același loc și care reprezintă două semne ale infinitului intercalate. A fost un fel de jurământ de iubire care însă nu s-a mai concretizat într-o relație pe viață, așa cum credeau cei doi îndrăgostiți la momentul respectiv. Cristi Mitrea a renunțat de mai multă vreme la el, acoperindu-l cu un alt tatuaj și scriindu-și pe piele o scurtă caracterizare: ”Risipitor, cheltuitor de amor, las rest doar dor”.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Adevărul despre iubitul cu care Andreea Mantea a fost la vot! Este sau nu Cristi Mitrea? Detaliul care i-a dat de gol

Citeste si: Cristi Mitrea, accident în supermarket! S-a lăsat cu sânge: "Mare gâscă sunt! Nu mai spuneți la nimeni"

Citeste si: Cristi Mitrea l-a luat la mişto pe Dani Mocanu după ce acesta şi-a făcut implant de păr! Vezi ce a spus fostul iubit al Andreei Mantea despre manelist!

Andreea Mantea: ”Nu vă faceți tatuaj”

Anul acesta, a venit rândul Andreei Mantea să renunțe la singurul tatuaj pe care îl avea și este puțin probabil să-și mai facă unul vreodată. ”Nu vă faceți tatuaj. Pentru mine a însemnat ceva... care nu mai înseamnă”, a spus Andreea Mantea pe vlogul ei. Vedeta Kanal D a explicat și semnificația modelului ales cu 5 ani înainte: ”Infinity Times Infinity (infinit multiplicat de un infinit de ori). Toată lumea crede că a însemnat ceva... dar nu a însemnat aia, a însemnat altceva”, a încheiat misterios Andreea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Andrei Țârdea, fostul iubit al Andreei Mantea, s-a căsătorit

Adelina Pestrițu, mesaj emoționant de ziua soțului ei: „Suntem cele mai fericite că te avem”

Andreea Mantea i-a speriat pe concurenții de la Puterea Dragostei: ”Ricardo, ești descalificat!” Manuela a primit cartonaș galben

Alexandru Bobicioiu, mesaj pentru Bianca de la Puterea dragostei

Elena Udrea, ținută provocatoare la ziua fetiței sale, Eva Maria

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies