Andreea Mantea nu a mai rezistat şi a răbufnit la "Puterea dragostei": "Nu ţi s-a oxigenat creierul!".Gestul care a deranjat-o foarte tare pe simpatica prezentatoare

Andreea Mantea a fost foarte deranjată de atitudinea lui Adrian. Simpatica prezentatoare a emisiunii "Puterea dragostei" de la Kanal D l-a pus la punct pe concurent.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Adrian a întrecut măsura în această ediţie a emisiunii "Puterea dragostei" de la Kanal D. Mai întâi a înjurat în timp ce se certa cu Rafaela, iar apoi a îngânat-o pe Andreea Mantea.

"Hei!",i-a atras atenţia Andreea Mantea lui Adrian în momentul în care acesta a înjurat. El a îngânat-o pe prezentatoarea show-ului, iar Andreea Mantea nu a mai rezistat şi l-a pus la punct.

"Pe mine mă deranjează atitudinea ta. Nu ţi s-a oxigenat creierul suficient. Încearcă să te controlezi faţă de mine! Să ştii că eu am puterea să vă dau un cartonaş galben oricând vreau eu", i-a transmis Andreea Mantea lui Adrian.

Adrian s-a certat cu Rafaela

Adrian s-a certat cu Rafaela înainte de a întrece măsura cu Andreea Mantea.

"Tu nu judeci? Faci anumite chestii pe care nu le judeci uneori. N-am nimic cu tine că nu mă mai interesează persoana ta",i-a spus Adrian Rafaelei. "Văd că eşti foarte afectat când e vorba de mine", a replicat Rafaela.


 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Aniela şi Valentin, întâlnire la "Puterea dragostei"! I-a dezvăluit suferinţa lui: "Totul a plecat de la mama-soacră!"

Surpriză maximă la "Puterea dragostei": None s-a întâlnit cu Roxana! I-a recunoscut că o place!

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată ce a spus Adelina Pestrițu despre logodnica lui Speak

Nu mai cumpărați aceste măști! Alertă de ultimă oră. Nu sunt bune de nimic. Ce scrie pe ambalaj

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Cât l-a costat „curiozitatea” pe un traficant de droguri! Cazul pare rupt dintr-un film

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies