Andreea Mantea refuzata de un concurent de la "Burlacita"! "Nu poate exista prietenie intre noi! La revedere" - Vezi cine a umilit-o!

In cadrul finalei show-ului "Burlacita", Andreea Mantea i-a strans pe toti concurenti care au incercat sa o cucereasca si le-a oferit acestora un trandafir alb, in semn de pace si de prietenie.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierefara descrierefara descriereDin nefericire pentru ea, nu toti au dorit sa il accepte. Singurul care a refuzat-o a fost Georgel, cel care i-a transmis ca nu vede posibila o relatie de prietenie intre ei. "Nu vad posibila o prietenie intre noi doi si asta e motivul pentru care nu accept acest trandafiri. Stiu ca intre noi nu poate fi o relatie de amicitie. Asta este, ma bucur ca te-am cunoscut si iti doresc tot binele din lume.", i-a transmis acesta, iar Andreea Mantea i-a acceptat decizia.

fara descrierefara descriereSi peripetiile nu s-au terminat aici. Ultimul trandafir l-a pastrat pentru Gabi, unul dintre concurentii speciali care au ramas in inima Andreei. El a acceptat trandafirul, dar i-a transmis si un mesaj "Burlacitei". "Da, il accept. Multumesc pentru tot. Momentan nu am fost in stare sa te cuceresc, dar cauta-ma peste cinci ani cand mi-o veni mintea la cap", i-a spus el razand.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate