Andreea Mantea s-a enervat si a anuntat schimbari radicale la "Te vreau langa mine": "Tineti scaunele astea ocupate degeaba"

Andreea Mantea s-a suparat pe tinerii din emisiunea ei de la Kanal D si a anuntat schimbari radicale la "Te vreau langa mine".

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Andreea Mantea s-a enervat si i-a acuzat pe "concurenti" ca nu au venit in emisiune ca sa isi gaseasca jumatatea, ci ca sa apara la televizor si sa fie recunoscut pe strada.

Simpatica bruneta a anuntat ca s-au facut modificari in formatul emisiunii "Te vreau langa mine" si de-acum inainte se vor face eliminari. 

"Pare ca sunteti la concurs. Concurs de care e mai tare in gura, care e mai tare la barfa, la jigniri. Eu v-am zis ca vreau sa fac niste schimbari, dar nu o sa le fac brusc, ca sa nu deranjez. Am realizat ca nu sunteti aici ca sa va gasiti jumatatea. Unii ati venit ca sa apareti la televizor, sa va vada lumea de afara, sa va cuplati cu altii, din afara, sau sa va intalniti intre voi, afara, in secret, si noua nu ne spuneti. Sunt altii care vor sa ajunga in emisiune, dar nu pot, pentru ca voi tineti scaunele astea ocupate. O sa fac eliminari! Nu e gluma, nu e joc! O sa va nominalizati intre voi si o sa-mi spuneti de ce.

O sa ma intrebati de ce nu facem noi nominalizarile, dar ei se stiu cel mai bine. Decizia finala va fi in mana telespectatorilor, dar nominalizarile le vor face ei intre ei. Gata, vreau sa trecem la treaba. Altii sunt aici doar de dorul lelii.

De ce veniti aici de atata timp, fetelor? Doar ca sa apareti la televizor. Voi va stiti cel mai bine care minte, care joaca teatrul. Vor fi doua fete nominalizate, cele cu cele mai multe propunere. Iar telespectatorii vor decide care va pleca acasa. Una cate una. La fel si la baieti. Telespectatorii vor decide", a spus Andreea Mantea in emisiunea ei de la Kanal D, Te vreau langa mine. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate