Andreea Mantea, sfaturi prețioase pentru Mihai Mitoșeru: „Ca sa fii un campion trebuie să treci prin foarte multe lucruri, prin multe răutăți și prin foarte multe fenomene ... naturale”. Astăzi, la „Se strigă darul”, de la ora 20:00, la Kanal D

Săpăamâna aceasta, emisiunea „Se strigă darul” pleacă în Oltenia, în ținutul Severinului, acolo unde Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru vor fi prezenți la nunta mirilor Rică și Ramona, dar și la botezul fiului lor.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Săpăamâna aceasta, emisiunea „Se strigă darul” pleacă în Oltenia, în ținutul Severinului, acolo unde Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru vor fi prezenți la nunta mirilor Rică și Ramona, dar și la botezul fiului lor.

Pentru ca era vremea frumoasă, Andreea Mantea a ales să navigheze, pornind-o cu ambarcațiunea pe Dâmbovița, în jos, spre Călărași ... pe Argeș și, în cele din urmă, ajungând la Dunăre. Ajunsă în aval, Andreea Mantea a avut parte de un șoc atunci când a dat „nas în nas” cu Mihai Mitoșeru, colegul său, mai ales că frumoasa prezentatoare plecase singură la nuntă, lăsându-și colegul la București.

Întâlnirea dintre cei doi „adversari”, care luptă în fiecare ediție să strângă cât mai multe daruri pentru miri, a fost una de pomina, deoarece Andreea Mantea se află pe o splendidă șalupă, iar Mihai pe o ... bărcuță. În plus, frumoasa prezentatoare știe care este fobia lui Mitoșeru: teama de apa.

Citeste si: Totul s-a terminat pentru Alex Bodi. Lovitura năprasnică primită în arest - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

„Ce faci aici, Mantea? (...) Nu-mi plac valurile, am și rău de mare!”, spune siderat Mihai Mitoșeru, surprins fiind că își întâlnește colega în mijlocul apei.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, premoniție cutremurătoare! Un cutremur violent se apropie

Citeste si: Florin Zamfirescu e convins că autorităţile ascund adevărul în cazul crimelor de la Caracal: „Toată țara geme sub călcâiul unor criminali perfect organizați”

Citeste si: Ce se întâmplă mâine la Puterea Dragostei! Jador se ceartă din nou cu Raju, Ellei i se face rău!

Citeste si: Jador, afirmații-șoc despre el și Mari la Puterea Dragostei: "Sută la sută n-am făcut nimic cu ea... săptămâna asta"! Lui Raju nu i-a venit să creadă ce a auzit

„Ce să fac? Îți fac ție ”valuri”! Credeai că Dunărea e lină? (...) Ca sa fii un campion trebuie să treci prin foarte multe lucruri, peste foarte multe obstacole, prin multe ”răutăți” și prin foarte multe fenomene ... ”naturale” (...) Dacă sunt valuri pe Dunăre, nu e vina nimănui!”, își tachinează Andreea Mantea colegul.

Dacă a reușit Mihai Mitoșeru să își infrângă frica de apă și să ajungă la nuntă, și care dintre cei doi „adversari” a câștigat competiția darurilor, aflați în această seară, de la ora 20:00, la „Se striga darul”, la Kanal D.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Carmen Iohannis a ascuns totul! Ce i-a spus mama sa lui Klaus Iohannis

Nu lua asta în glumă! Ai acest simptom după ce faci sport? Mare atenție. Ce înseamnă, de fapt

Cine sunt favoriții săptămânii: „Nu mă așteptam”

După ce s-a logodit, Iancu Sterp de la ”Puterea Dragostei” a fost surprins în compania unei puștoaice sexy! Imagini EXCLUSIVE

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies