Andreea Mantea: "Si-a permis sa vorbeasca despre mine si familia mea. A fost un moment groaznic"

Andreea Mantea si-a adus aminte despre neintelegerile pe care le-a avut cu mama fostului ei iubit.

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierefara descriereDupa despartirea brunetei de Stefan Stan, mama artistului a dat declaratii in presa care au deranjat-o foarte tare.

kalooga_36441" Mă înţeleg bine cu soacrele. Mergem la cumpărături, vorbim ca între fete, dacă a existat acel caz în care să nu mă placă, s-a întâmplat pentru că i-am luat puiul de acasă, de lângă ea, nu pentru că îi făceam ei ceva rău. Să stai cu mama ca băiat, până la vârsta de 35 de ani, ajungi şi în situaţia asta. Prezenţa ta îi conferă mamei o linişte, o obişnuinţă, iar atunci când nu mai eşti mereu acolo te simţi ignorat. Cred că Ştefan a înţeles ce s-a întâmplat, de fapt, iar acum vede lucrurile altfel.

Eu mă purtam exemplar, făceam curăţenie, mâncare, spălam, nu exista ceva care să îmi reproşeze. A fost un moment groaznic pentru mine şi m-a durut foarte tare declaraţiile ei, mai ales că nu mă cunoştea deloc. Nu a fost interesată să facă asta şi şi-a permis să vorbească astfel despre mine şi familia mea. Ea nu a avut niciodată o familie ca a mea şi nu va avea, poate doar într-o altă viaţă. Eu sunt mai impulsivă, am greşit şi eu, mi-am cerut iertare, dar mama s-a simţit foarte rău"
, a spus Mantea la Antena Stars.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate