Andreea Mantea și Cristi Mitrea, schimb fabulos de replici! Ce bine se înțeleg părinții lui David „Hai acasă”

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au avut un schimb fabulos de replici pe pagina prezentatoarei. Toată lumea s-a convins cât de bine se înțeleg părinții lui David.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au format un cuplu pentru o scurtă perioadă de timp înainte ca ea să rămână însărcinată. Prezentatoarea și luptătorul au avut, însă, o relație destul de tumultuoasă și au decis că ar fi mai bine să se despartă. Fiul lor, David, i-a adus moderatoarei de la Kanal D o mare împlinire sufletească, așa că despre viața ei amoroasă nu s-a mai auzit nimic.

fara descriere

Recent Cristi Mitrea a revenit în peisaj, are o relație foarte apropiată cu fiul pe care îl are cu Andreea Mantea și chiar a fost în vizită în Turcia, acolo unde ea este plecată pentru emisiunea „Puterea Dragostei”. 

Timpul petrecut împreună și comentariile pe care și le dau Andreea Mantea și Cristi Mitrea pe rețelele de socializare i-au făcut pe fani să cread că au decis să mai dea o șansă relației lor, chiar și la câțiva ani după separare. Prezentatoarea nu a făcut, însă, nicio declarație în acest sens și preferă să fie cât se poate de discretă, fără să dezvăluie dacă are un iubit sau cine ar fi acesta. 

Citeste si: Scandal la Puterea Dragostei între Roxana și Raffa! E vorba de Andy! Andreea Mantea a intervenit imediat

fara descriere

Andreea Mantea și Cristi Mitrea, schimb amuzant de replici

Recent prezentatoarea de la Puterea Dragostei a publicat pe Instagram, o fotografie cu o mică pată de apă în formă de inimă „Și mergând eu prin parcare, dragostea-mi iese în cale”, a scris ea în descriere.

fara descriere

Mitrea nu a ratat ocazia și i-a scris imediat un comentariu. „Rupi și pe versuri, mai nou, mama :))”, a scris el. „Aveam si continuare, dar...am zis sa nu atrag atentia! Adica sa nu excelez chiar in toate! 🤣🤣🤣 Vrei sa ti-o zic???”, a replicat ea.

Luptătorul a continuat conversația: „Modestă, cum te știu. Ia :)) impress me 😂”

„Ooooffff...bine daca insisti... 🤣🤣🤣Dar de ce e neagra oare? Oare o fi de suparare?
Mai am o varianta, dar ti-o zic in privat! Nu vreau sa se bata editurile pe mine!”, a răspuns Andreea Mantea.

„Hai acasă, mama. Scoatem un mini volum 😂 Ești top! 🔥😂😘”, a răspuns el.

Fanii care au văzut conversația dintre ei i-au felicitat pe acestia pentru faptul că au lăsat deoparte neînțelegerile din trecut și că sut cel puțin amici de dragul copilului lor, David. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate