Andreea Mantea și David se despart în lacrimi de un vechi "prieten", totul în noua ediție "Trăiri alături de Andreea Mantea" de luni, 23 noiembrie

Noi "Trăiri alături de Andreea Mantea" în ediția de luni, 23 noiembrie! David se desparte în lacrimi de un vechi "prieten", în timp ce Andreea Mantea ne prezintă un nou caz emoționant și marcant în același timp.

Distribuie pe:

Autor: Mihaela Costin

Andreea Mantea și David se despart în lacrimi de un vechi "prieten"
Andreea Mantea și David se despart în lacrimi de un vechi "prieten"

Andreea Mantea și David vă aduc și în această luni, 23 noiembrie, începând cu ora 23:15, o noua ediție de senzație a emisiunii "Trăiri alături de Andreea Mantea".


In articol:

În ediția de astăzi, Andreea Mantea se distrează cu găinușele, își amintește cu drag despre o perioadă importantă din viața ei: sarcina, apoi merge să doneze sânge. Totul ia o întorsătură dramatică în momentul în care prezentatoarea se hotărăște să toaleteze grădină. David este nevoit să se despartă de un vechi "prieten", iar totul se lasă cu lacrimi. Emisiunea se termină într-o notă emoționantă, cu încă o poveste de viața marcantă, pe care vă invităm să o urmăriți în această luni, 23 noiembrie, începând cu ora 23:15.

Andreea Mantea
Andreea Mantea vă aduce în case un nou caz emoționant

Până atunci vă invităm să o cunoașteți pe Aurelia, invitatea Andreei Mantea din ediția trecută.

Povestea impresionantă de viață a Aureliei

Aurelia a crescut toată viața fără mamă și fără frații ei. La vârsta de 1 an și 11 luni, a fost părăsită de către mamă, după ce părinții ei au divorțat. Andreea Mantea a fost impresionată de povestea Aureliei, după ce au avut o convorbire telefonică.

Citeste si: Românii vor scoate o avere din buzunar! Legea intră în vigoare de sâmbătă - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ A murit Ionuț Anghel, tânărul din Focșani care aștepta un transplant de plămâni. Avea doar 35 de ani

Citeste si: Poveste de viață ca-n filme, în această seară, la “Trăiri alături de Andreea Mantea”. După zeci de ani, o femeie își caută cu disperare sora

„Aurelia mi-a scris, apoi am vorbit la telefon. La celălalt capăt al telefonului am auzit o voce stinsă, plină de durere și extrem de multă dorință. Nu știu cum pot să o ajut, poate o să o ajutăm împreună. Vreau să îi cunoaștem povestea și să știm de ce ne-am întâlnit”, a declarat Andreea Mantea.

Aurelia a dezvăluit că a vrut cu orice preț să își cunoască mama și frații. „Îmi doresc foarte mult să îmi întâlnesc sora. Am încercat să o caut, dar singură nu reușesc. Eu am fost părăsită de părinți la 1 an și 11 luni, sora mea avea 7 luni și mai avea un frate de cinci ani. Pe el l-am văzut, iar pe mama am găsit-o la 35 de ani. Așa a decis tatăl meu, eu am rămas cu el. Au stat împreună trei ani de zile, nu s-au înțeles și au decis să se despartă. Ea și-a făcut bagajele, m-a cerut și pe mine, dar tata nu a vrut să mă dea. M-a ținut, nu m-a dat. În momentul când m-am născut, el nu m-a dorit, iar cu toate astea m-a ales să stau lângă el. Mama nu m-a căutat niciodată, nu mi-a dat niciun semn”, a povestit Aurelia.

Aurelia și-a revăzut mama la 35 de ani: „Mi s-au înmuiat picioarele”

Aurelia este o femeie împlinită din punct de vedere sentimental. Ea are o relație de 25 de ani cu un bărbat, dar nu sunt căsătoriți. Împreună au un băiat în vârstă de 24 de ani. În emisiunea Andreei Mantea, femeia a mărturisit ce a simțit atunci când și-a văzut mama pentru prima dată.

„Mi s-au înmuiat picioarele, am luat-o în brațe, dar mai tare l-am strâns pe fratele meu. Mă așteptam să vină și sora mea. Simțeam că mă așteaptă, dar n-a fost așa. N-am avut putere să-i zic nimic. I-am reproșat de ce nu ne-a căutat. Ne-a spus că n-a putut, că a avut o viață grea, că a lucrat pe șantier”, a povestit Aurelia.

Aurelia și mama ei au avut parte de o reuniune emoționantă, în emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea”. Femeia nu știe foarte multe detalii despre sora ei, care a fost adoptată, însă speră să o găsească cât mai curând.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe!

Ce magazine au vândut măști neconforme? Nu mai cumpărați de aici! ANPC a publicat lista

Andreea Esca, cea mai mare umilință pentru Sandra Stoicescu. Vedeta Pro Tv a făcut-o knock out pe vedeta Antena1. Ce s-a întâmplat

Whats Up, sfâşiat de durere! Artistul a pierdut-o pe una dintre cele mai importante femei din viaţa lui

Bianca Drăgușanu, replică acidă la adresa Dariei Radionova, după ce rusoaica a acuzat-o că-și face singură cadouri: ”Este un clovn”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies