Andreea Mantea si Victor Slav si-au facut de cap la sala de sport! Prezentatorii WOWBiz si-au lucrat unul altuia..."patratelele" de pe abdomen! Imaginile sunt fabuloase!

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriereVictor Slav a acceptat provocarea propusa de Andreea Mantea, in prima lui saptamana la WOWbiz, si anume, sa mearga impreuna la sala pentru a-l ajuta sa isi recapete patratelele de pe abdomen.fara descrierefara descriere
Iar pregatirile au inceput inca de dimineata, de la primele ore ale diminetii. In timp ce Victor isi facea bagajul in liniste, pentru ca micuta Sofia sa nu se trezeasca, Andreea si-a facut incalzirea acasa, impreuna cu baietelul ei, David.


"Stii de cand am numarul tau de telefon, Victor? Mi-ai spus: "Da, suna-ma maine". Si de atunci nu mi-ai mai raspuns la telefon. Lasa, nu asta mai conteaza acum. Te-ai pregatit? Pentru ca eu m-am pregatit!", i-a spus Andreea.

"Eu nu inteleg. Cum adica ma ajuti sa fac patratele, cand tu nu ai patratele? Pe bune? "Bestiuta" are patratatele si "Frumosul" nu are? Nu merge asa!", i-a raspuns Victor.

fara descriere

Si au inceput! Mai intai la saltea, cu o repriza de abdomene! Imediat dupa, au urmat fesierii!

"Sanii sau fundul? La ce te uiti prima oara", l-a tras Mantea de limba pe colegul ei.
"La ochii ei. Nu...la fundul ei", i-a raspuns Victor.

fara descriere

De la posterior au trecut la pectorali, acolo unde Victor s-a dovedit a fi expert! "Draga mea, asta este un exercitiu de intins la piept. Adica impingi greutatea de la piept. Acest exercitiu iti mareste pectoralii. Ai dori asa ceva? Dar, nu ti-l recomanda sincer".

Dupa cateva reprize de exercitii si calorii arse, Andreea Mantea si-a "ispitit" colegul de emisiune cu...o binemeritata portie de mici!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate